LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Lego esittelee fanien luoman hyönteiskokoelman

   Se on 50. tuote, joka tulee Lego Ideas -alustalta.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Lego on ilmoittanut 50. sarjan tulevan fanien luomalta Lego Ideas-alustalta. Tämä The Insect Collection-nimellä tunnettu settien sarja pyrkii tarjoamaan tulkintoja ikonisimmista ja upeimmista ötököistä ja otuksista.

   Fani José María Pérez Sueron suunnittelema setti sisältää oksalla istuvan Blue Morpho -perhosen, urospuolisen Hercules-kuoriaisen lahoavan tukin päällä ja kiinalaisen mantisin rukoilemassa leppäkerttua.

   Puhuessaan sarjastaan José sanoi: "Opiskelin tiedettä ja kuvataidetta ja olen aina ollut kiinnostunut luonnon monimutkaisista yksityiskohdista. Elinikäisenä LEGO fanina, joka on keksinyt joukon uusia lavastusideoita aiemmin, saan inspiraatiota uusiin rakennelmiin harrastuksistani, joihin kuuluvat valokuvaus ja luonto."

   The Insect Collection sisältää kaikki kolme virhettä ja kattaa 1 111 osaa, ja sen vähittäismyyntihinta on 79,99 € / 69,99 £. Se julkaistaan 4. syyskuuta 2023, ja tätä julkaisua silmällä pitäen Lego on myös luonut rauhoittavan Green Noise-soittolistan, joka heijastaa hyönteisten ääntä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

   Tämä on mainos:
   Lego esittelee fanien luoman hyönteiskokoelman


   Ladataan seuraavaa sisältöä