Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lego esittelee fanien luoman hyönteiskokoelman

Se on 50. tuote, joka tulee Lego Ideas -alustalta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lego on ilmoittanut 50. sarjan tulevan fanien luomalta Lego Ideas-alustalta. Tämä The Insect Collection-nimellä tunnettu settien sarja pyrkii tarjoamaan tulkintoja ikonisimmista ja upeimmista ötököistä ja otuksista.

Fani José María Pérez Sueron suunnittelema setti sisältää oksalla istuvan Blue Morpho -perhosen, urospuolisen Hercules-kuoriaisen lahoavan tukin päällä ja kiinalaisen mantisin rukoilemassa leppäkerttua.

Puhuessaan sarjastaan José sanoi: "Opiskelin tiedettä ja kuvataidetta ja olen aina ollut kiinnostunut luonnon monimutkaisista yksityiskohdista. Elinikäisenä LEGO fanina, joka on keksinyt joukon uusia lavastusideoita aiemmin, saan inspiraatiota uusiin rakennelmiin harrastuksistani, joihin kuuluvat valokuvaus ja luonto."

The Insect Collection sisältää kaikki kolme virhettä ja kattaa 1 111 osaa, ja sen vähittäismyyntihinta on 79,99 € / 69,99 £. Se julkaistaan 4. syyskuuta 2023, ja tätä julkaisua silmällä pitäen Lego on myös luonut rauhoittavan Green Noise-soittolistan, joka heijastaa hyönteisten ääntä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Tämä on mainos:
Lego esittelee fanien luoman hyönteiskokoelman


Ladataan seuraavaa sisältöä