Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lego laajentaa paperipussipakkauksiaan vuonna 2024

Odota löytäväsi vähemmän kertakäyttöisiä muovipakkauksia Lego-laatikoista tulevaisuudessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lego on pyrkinyt tekemään tuotteistaan kestävämpiä jo jonkin aikaa, ja tähän on kuulunut uusien ratkaisujen löytäminen varsinaisille palikoille sekä parempien ja kestävämpien pakkausratkaisujen luominen. Jälkimmäisestä puhuttaessa Lego on nyt ilmoittanut laajentavansa paperipussipakkaustoimiaan vuonna 2024.

Meille kerrotaan, että joillakin Euroopan ja Aasian markkinoilla tapahtuneen peruskäyttöönoton jälkeen vuonna 2024 näemme paperipussipakkausten saapuvan Euroopan unioniin, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan ensi vuonna. Näissä pusseissa käytetyn paperin sanotaan olevan peräisin Forest Stewardship Councilin sertifioiduista metsistä ja siinä käytetään FSC-ohjattua puuta. Siirtymä näiden ympäristöystävällisempien pakkausratkaisujen tukemiseen on parhaillaan käynnissä, ja suunnitelmissa on vähentää muovipakkausten painoa (joka on tällä hetkellä vain 7 prosenttia) entisestään vuoteen 2025 mennessä.

Paperipakkausten luomiseksi meille kerrotaan, että yli 70 erilaista paperia ja paperimuotoa testattiin ja että jokaisen kyky kestää lämpötilan, sään ja kosteuden muutoksia testattiin niin, että sitä voidaan käyttää Lego-tehtaissa ympäri maailmaa. Tätä paperiratkaisua käytetään myös korvaamaan vähittäiskauppojen Pick & Build -seinissä käytettyjä muovipakkauksia sekä Lego Minifigures -hahmojen siirtymistä kertakäyttömuovista pahvilaatikoihin.

Lego laajentaa paperipussipakkauksiaan vuonna 2024
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä