Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lego lupaa olla nettonollapäästöinen vuoteen 2050 mennessä

37 prosentin laskulla vuoteen 2032 mennessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lego Group on ilmoittanut aikovansa saavuttaa nettonollapäästöt vuoteen 2050 mennessä. Lehdistötiedotteessa yhtiö toteaa, että se pyrkii vähentämään merkittävästi ympäristövaikutuksiaan tulevina vuosikymmeninä saavuttamalla Science Based Target initiative: n asettamat tavoitteet.

Lego toteaa, että se aikoo saavuttaa kasvihuonekaasujen 37 prosentin vähennyksen vuoteen 2032 mennessä ja että se esittää tavoitteensa ja suunnitelmansa nettonollatavoitteen saavuttamiseksi vuoteen 2050 mennessä seuraavien kahden vuoden aikana. Tämän saavutuksen suorittamiseksi Lego lupaa myös käyttää yli 1,4 miljardia dollaria kestävyyteen liittyviin toimiin, mukaan lukien hiilineutraalien rakennusten ja sivustojen suunnittelu ja rakentaminen, uusiutuvan energian kapasiteetin lisääminen toimipaikoissaan, CO2-päästöjen huomioon ottaminen kaikissa liiketoimintapäätöksissä ja yhteistyö toimittajien kanssa ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

"Tiedämme, että lapset odottavat meidän tekevän oikein. Ympäristöstä huolehtiminen on yksi heidän suurimmista huolenaiheistaan, ja saamme vuosittain satoja kirjeitä, joissa on hienoja ideoita lapsilta siitä, miten voimme vaikuttaa. He vaativat meitä tilille, ja meidän on asetettava kunnianhimoisia tavoitteita ja ryhdyttävä merkityksellisiin ja kestäviin toimiin suojellaksemme heidän tulevaisuuttaan", sanoo LEGO Groupin toimitusjohtaja Niels B Christiansen.

"Ensisijainen tavoitteemme on vähentää hiilidioksidipäästöjämme mitattavasti, mutta haaste on valtava, ja ryhdymme toimiin kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla vähentääksemme ympäristövaikutustamme."

Tämä on mainos:
Lego lupaa olla nettonollapäästöinen vuoteen 2050 mennessä


Ladataan seuraavaa sisältöä