Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lego myy pistekirjoituspalikoita

Kuuluisa lelubrändi haluaa palvella vielä useampia ihmisiä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lego on ilmoittanut, että testijakson jälkeen se myy nyt Braille Bricks. Nämä ovat melko paljon miltä ne kuulostavat, ne ovat Lego-palikoita, joissa on painettuja kirjaimia, numeroita ja symboleja jokaisessa palikassa, jotta ne voivat majoittaa näkövammaisia.

Osallistava hanke julkaistaan yksinomaan englanniksi ja ranskaksi 1. syyskuuta 2023 alkaen, mutta Lego on luvannut, että se laajenee ensi vuonna muille kielille, mukaan lukien espanja, italia ja saksa.

Mitä tulee settiin, joka aloittaa Braille Bricks-liikkeen, tämä on Braille Bricks - Play with Braille-setti, joka koostuu 287 ainutlaatuisesta palikasta viidessä värissä, joista jokainen on suunniteltu täysin yhteensopivaksi muiden Lego-tuotteiden ja nastojen kanssa. Setissä on myös kaksi pohjalevyä, jotka auttavat opettamaan nuorille ja uusille Braille Bricks-oppilaille itse palikoiden suuntaamista, kiinnittämistä ja pinoamista.

Braille Bricks-sarjan vähittäismyyntihinta on 89,99 dollaria, kun se julkaistaan huomenna.

Tämä on mainos:
Lego myy pistekirjoituspalikoita


Ladataan seuraavaa sisältöä