Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lego on julkistanut Land Rover Defenderin, joka on asetettu 75-vuotisen autoyhtiön kunniaksi

Sarja perustuu Defender 90 -malliin, joka hallitsi vuosina 1983–2016.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänä vuonna Land Rover juhlii 75-vuotista taivaltaan, ja tämän vaikuttavan virstanpylvään kunniaksi Lego tekee yhteistyötä autonvalmistajan kanssa lanseeratakseen uuden sarjan, joka perustuu yhteen yrityksen ikonisimmista autoista: Defender 90.

Tämä setti on mallinnettu vuosina 1983–2016 käytössä olleen auton mukaan, ja se koostuu 2 336 yksittäisestä Lego-kappaleesta. Setti on myös rakennettu brändin ikoniseen salvianvihreään väriin, ja siinä on jopa tapoja, joilla rakentajat voivat muokata sitä sisältämään erilaisia seikkailutyökaluja ja -esineitä, kuten kattoteline, moottorisnorkkeli, maastopuskuri, etuvinssi ja niin edelleen.

"Ikonisen Classic Land Rover Defender:n tuominen tiilielämään ei ollut helppo haaste. Tämä arvostettu auto voi viedä sinut minne tahansa, joten suunnitteluprosessin aikana halusimme lisätä LEGO settiin seikkailun tunnetta", sanoo Kurt Kristiansen, LEGO Design Master.

Mitä tulee siihen, milloin saat käsiisi Lego Icons Classic Land Rover Defender 90 -sarjan, se julkaistaan 1. huhtikuuta Lego Store:n kautta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä, ja se maksaa £ 209.99 / € 239.99.

Tämä on mainos:
Lego on julkistanut Land Rover Defenderin, joka on asetettu 75-vuotisen autoyhtiön kunniaksi


Ladataan seuraavaa sisältöä