Suomi
Gamereactor
lifestyle

Legon pistekirjoituspalikat ovat nyt saatavilla espanjaksi, saksaksi ja italiaksi

Edellisen julkaisun jälkeen englanniksi ja ranskaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime vuoden kesällä Lego lanseerasi erittäin mielenkiintoisen esteettömyystuotteen, jonka tarkoituksena on auttaa näkövammaisia nauttimaan blocky-brändin loistosta. Innovaation nimi oli Braille Bricks, ja kuten voit ehkä päätellä, nämä käyttävät pistekirjoitusta auttaakseen sokeita, heikkonäköisiä tai näkeviä ihmisiä rakentamaan uskomattomia settejä ja liittymään Lego-hauskanpitoon.

Kun Braille Bricks alun perin debytoi, ne olivat saatavilla vain englanniksi ja ranskaksi, mutta Lego lupasi, että muita kieliä oli työn alla. Tätä varten Braille Bricks on nyt laajennettu espanjaksi, saksaksi ja italiaksi, mikä tarkoittaa, että useammat nuoret ympäri maailmaa voivat osallistua Lego-toimintaan.

World Blind Union:n presidentti Martine Abel-Williamson totesi Braille Bricks:sta: "Sokeille pistekirjoitus ei merkitse vain lukutaitoa, se on pääsymme itsenäisyyteen ja osallisuuteen tässä maailmassa, ja LEGO pistekirjoituspalikoiden tuominen laajemman yleisön saataville on valtava askel eteenpäin sen varmistamisessa, että yhä useammat lapset ylipäätään haluavat oppia pistekirjoitusta. Ja koska se perustuu tuotteeseen, jonka niin monet perheet jo tuntevat ja rakastavat, tämä on oikeastaan kutsu kaikille perheenjäsenille pitää hauskaa kosketustaitojen kehittämisessä ja pistekirjoitukseen tutustumisessa samalla työkalulla."

Braille Bricks tarjoaa 287 ainutlaatuista palikkaa viidessä värissä ja on täysin yhteensopiva muiden Lego-tuotteiden kanssa. Tällä hetkellä merkintä Play with Braille asettaa vähittäiskaupat hintaan 89.99 € / 89.99 dollaria.

Tämä on mainos:
Legon pistekirjoituspalikat ovat nyt saatavilla espanjaksi, saksaksi ja italiaksi


Ladataan seuraavaa sisältöä