Suomi
Gamereactor
lifestyle

LG helpottaa vaatteidesi hoitoa

Styler saa päivityksen, ja näemme sen CES 2024 -messuilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

LG on ollut hyvin avoin joistakin uusista tekniikan palasista, jotka se tuo CES: ään, kun suuri teknologiakonferenssi pidetään ensi viikolla. Tätä varten LG on nyt paljastanut tarkalleen, kuinka Styler parannetaan ja päivitetään ja kuinka se antaa käyttäjille mahdollisuuden huolehtia vaatteistaan.

Meille kerrotaan, että Styler -mallin uudessa versiossa on korkeapaineinen, kädessä pidettävä höyrystin, dynaaminen liikkuva ripustin ja se käyttää Dual TrueSteam -tekniikkaa vaatteiden kuivaamiseen, kosteudenpoistoon ja ryppyjen poistamiseen tehokkaammin. #10
Näiden parannusten sanotaan poistavan 99,99% bakteereista ja 11 erityyppisestä bakteerista vaatteista, samalla kun ne vaikuttavat huoneeseen, jossa Styler säilytetään, imemällä kosteutta huoneesta estääkseen vaatteita kastumasta gadgetin hoidon jälkeen.

Styler tarjoaa myös uuden LCD-kosketusnäytön sen käytön helpottamiseksi, ja mitä tulee hintoihin ja julkaisupäiviin ja vastaaviin, meidän on epäilemättä odotettava ensi viikon CES: ään saadaksesi lisätietoja.

LG helpottaa vaatteidesi hoitoa
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä