Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LG UltraGear on palannut LEC: n näyttökumppaniksi vuodelle 2023

Pelaajat kilpailevat upouudella näytöllä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on ilmoittanut, että se on laajentanut sopimustaan LG: n kanssa pitäen teknologiabrändin UltraGear-divisioonan sidottuna League of Legends European Championshipiin virallisena monitorikumppaninaan ensi vuonna.

Sopimuksen myötä LEC-pelaajat kilpailevat upouudella UltraGear-sarjan näytöllä, erityisesti 25GR75FG:llä, jossa on 360 Hz:n näyttö ja yhden millisekunnin vasteaika.

"Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa jatkavamme kumppanuuttamme LG:n kanssa tulevalla LEC 2023 -kaudella", sanoi Esport EMEA:n kumppanuuksista vastaava johtaja Eva Suarez. "Olemme omistautuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen pelaajillemme, ja uusi LG UltraGear -pelinäyttö tarjoaa EMEA:n johtaville LoL Esports -ammattilaisille erinomaisen kuvanlaadun aina, kun he ovat LEC-vaiheessa."
Mitä tulee siihen, milloin saamme nähdä nämä uudet näytöt toiminnassa, tämä on silloin, kun LEC palaa kaudelleen 2023, joka vain sattuu olemaan tänä viikonloppuna, 21. tammikuuta.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä