Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maailman suurin vety-sähkökone on suorittanut kymmenen minuutin mittaisen neitsytmatkan

Kone nousi Cotswoldin lentokentältä Isosta-Britanniasta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun siirrymme kohti puhtaampaa maailmaa, kuljetusyrityksiin on kohdistunut paljon paineita
- ja tekniikka, jota he käyttävät - luoda ajoneuvoja, jotka eivät käytä fossiilisia polttoaineita, eivät jätä hiilidioksidipäästöjä ja niin edelleen. Tätä varten Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on rahoittanut ZeroAvian kanssa tutkimusohjelmaa HyFlyer II -nimisen koneen rakentamiseksi, jossa on viimeksi luotu 19-paikkainen, kaksimoottorinen lentokone nimeltä Dornier 228, joka toimii ympäristöystävällisellä vety-sähkövoimayksiköllä.

Kone suoritti äskettäin neitsytmatkansa, jonka aikana se nousi Cotswoldin lentokentältä Isossa-Britanniassa ja jatkoi sitten zoomausta noin kymmenen minuuttia ennen kuin laskeutui uudelleen. Se teki kaiken tämän samalla, kun sitä ruokkii puristettu kaasumainen vety, joka on luotu paikan päällä olevalla elektrolysaattorilla.

On sanottava, että lento ei ollut täysin uusiokäyttöinen, koska Dornier 228 on myös varustettu tavallisella moottorilla, jota käytetään tuottamaan ylimääräistä tehoa nousun aikana, ja sitä voidaan käyttää, jos vety-sähköiseen päävoimayksikköön liittyy turvallisuusongelmia.

Nappaa lento toiminnassa alla.

Tämä on mainos:

<social>https://youtu.be/cp8MoFaaKy8</social>

Maailman suurin vety-sähkökone on suorittanut kymmenen minuutin mittaisen neitsytmatkan


Ladataan seuraavaa sisältöä