Suomi
Gamereactor
lifestyle

Microsoftin viimeaikaiset lomautukset vaikuttivat dramaattisesti sen AR-, VR- ja Mixed Reality -tiimeihin

Näiden divisioonien kokonaisia joukkueita on leikattu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikolla Microsoft ilmoitti vähentävänsä tuhansia työpaikkoja, jättäen paljon ihmisiä ilman tulevaisuutta massiivisessa teknologiayrityksessä ja vaikuttaen melkein kaikkiin organisaation osa -alueisiin, olipa kyse sitten Xboxista ja Xbox Games Studiosista tai jopa joistakin sen prototyyppiteknologiaosastoista.

Kuten Windows Centralsin Jez Corden on äskettäin raportoinut, näillä lomautuksilla on ollut suuri vaikutus Microsoftin lisätyn todellisuuden, virtuaalitodellisuuden ja yhdistetyn todellisuuden suunnitelmiin, koska kokonaisia tiimejä näillä alueilla on leikattu.

Sanotaan, että äskettäin ostetun AltSpaceVR-yrityksen koko tiimi on vapautettu Microsoftilta, mikä tarkoittaa, että tämä yritys itse suljetaan maaliskuusta lähtien ja sen työ metaversumin ja VR: n parissa suljetaan lopullisesti.

Tämä on mainos:

Tämän lisäksi HoloLens-tiimin sanotaan kohdanneen myös suuria leikkauksia, koska Microsoft on näennäisesti alkanut asettaa jonkin verran etäisyyttä itsensä ja projektin välille menestyksen puutteen jälkeen, mikä on oletettavasti nähnyt Yhdysvaltain armeijan vähentävän sopimustaan Microsoftin kanssa HoloLensin yli.

Ottaen huomioon, että näemme Applen ottavan uusia kantoja myös AR-, VR- ja Mixed Reality -tilaan, sen lisäksi, että näemme Googlen ja Metan leikkaavan tuhansia työpaikkoja, sinun on mietittävä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan näille teknologiatyypeille.

Microsoftin viimeaikaiset lomautukset vaikuttivat dramaattisesti sen AR-, VR- ja Mixed Reality -tiimeihin
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä