Suomi
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin lähettää nykyisen DBS-sukupolven tähän mennessä tehokkaimmalla Super GT:llään

Se tunnetaan nimellä Aston Martin DBS 770 Ultimate.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aston Martinista on tullut yksi maailman ikonisimmista automerkeistä ja kansallinen aarre Ison-Britannian asukkaille. Automerkki on ollut olemassa sukupolvien ajan ja antanut maailmalle tonnia silmiinpistäviä ja jännittäviä ajoneuvoja, mukaan lukien DBS-autovalikoima, joka nousi esiin James Bondin valittuina ajoneuvoina.

Tätä varten Aston Martin on itse asiassa paljastanut , että se täydentää pian nykyistä DBS-aikakautta ja päättää asiat viimeisellä autolla, joka on tehokkain koskaan kuulunut tähän autoperheeseen.

Se tunnetaan nimellä Aston Martin DBS 770 Ultimate, ja siinä on kaksoisturbo-V12-moottori konepellin alla sekä useita uusia suunnittelumuutoksia DBS-kaavaan, mukaan lukien etujakaja, takadiffuusori, jäähdytys ja aerodynaamiset paketit.

Ajoneuvo on rajoitettu tuote, jossa on yhteensä vain 499 yksikköä maailmanlaajuisesti, ja se alkaa itse asiassa toimittaa niille, jotka ovat jo tilanneet sellaisen Q3 2023: ssa, ja tuotanto alkaa Q1 2023.

Tämä on mainos:

Lehdistötiedotteessa ei mainita Aston Martin DBS 770 Ultimaten hintaa, mutta voit katsoa alla olevaa erittäin tyylikästä autoa.

Aston Martin lähettää nykyisen DBS-sukupolven tähän mennessä tehokkaimmalla Super GT:llään


Ladataan seuraavaa sisältöä