Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

M&M's luopuu puheistaan useiden vastareaktioiden jälkeen

Maya Rudolph siirtyy brändin tiedottajaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme kaikki tulleet melko tutuiksi nähdessämme Ikoniset pinnat, jotka tukevat M&M: n laukkujen etuosaa vuosien varrella, mutta tämä muuttuu tulevaisuudessa. Koska toisen vastareaktion jälkeen sen jälkeen, kun amerikkalainen poliitikko kutsui äskettäisen jalkinemuutoksen yhteen M&M: stä "wokeksi", suklaabrändi on päättänyt, että nyt riittää ja että tiedottajat on penkitettävä uuden tiedottajan hyväksi.

Kuten M&M:n Twitterissä julkaistussa lausunnossa todettiin, muutoksen tarkoituksena ei koskaan ollut "rikkoa Internetiä", vaan sitä odotettiin, ettei sitä huomattaisi ollenkaan. Mutta kuten M&M:n mukaan "jopa karkin kengät voivat olla polarisoivia".

Tämä on johtanut siihen, että M&M on päättänyt tuoda koomikko Maya Rudolphin uudeksi tiedottajakseen, jonkun, jonka he toivovat "puolustavan hauskanpidon voimaa luoda maailma, johon kaikki tuntevat kuuluvansa".

Tämä on mainos:

Joka tapauksessa tämä kaikki tuntuu suurelta ylitoiminnalta, joka valitettavasti näkee suklaateollisuuden menettävän yhden ikonisimmista maskoteistaan.

M&M's luopuu puheistaan useiden vastareaktioiden jälkeen


Ladataan seuraavaa sisältöä