Suomi
Gamereactor
lifestyle

YouTubea syytetään vakoilusta mainosten eston havaitsemisen avulla

Suoratoistoalusta joutuu jälleen kuumaan veteen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin ilmoitimme, että YouTube otti vahvan kannan mainosten estäjiä vastaan alustallaan. Jos käytät mainosten estoa ja yrität katsoa YouTube-videota, sinulle todennäköisesti kerrotaan, että ne eivät ole sallittuja suoratoistoalustalla ja että sinun on poistettava se käytöstä, jotta voit jatkaa videoiden katselua.

Uusi raportti osoittaa kuitenkin, että yksi Alexander Hanff tekee valituksen YouTubesta Irlannin tietokoneiden väärinkäyttöä koskevan lain nojalla. "Pidän YouTuben skriptiä vakoiluohjelmana - eli valvontateknologiana, koska se otetaan käyttöön tietämättäni tai ilman lupaani laitteelleni ainoana tarkoituksena siepata ja seurata käyttäytymistäni (riippumatta siitä, latautuvatko mainokset selaimeeni vai estääkö mainosten esto) ", hän kertoi The Registerille.

"Päätin valita rikosilmoituksen reitin, koska historiallisesti EU: n sääntelyviranomaiset ovat olleet ehdottoman huonoja sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivin täytäntöönpanossa - ja tarkoitan todella huonoa, väittäisin, että jopa huolimatonta."

Emme ole varmoja, miten YouTube tai Google reagoivat, mutta jos niiden havaitaan rikkovan EU:n lainsäädäntöä, se ei ole vähintäänkään hyvännäköinen.

Tämä on mainos:
YouTubea syytetään vakoilusta mainosten eston havaitsemisen avulla


Ladataan seuraavaa sisältöä