Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tesla näyttää pyrkivän suojaamaan Cybertruckiaan päänahkoilta

Ja myös suojaa itseään likvidoiduilta vahingoilta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Tesla aikoo debytoida ja aloittaa Cybertrucks-malliensa toimittamisen heti myöhemmin tässä kuussa, autonvalmistaja on nyt tulostanut ostosopimuksessaan ylimääräisen hienopainatuksen, jonka tarkoituksena on näennäisesti suojata Cybertruckia scalpereilta ja myös suojella Teslaa itseään ihmisiltä, jotka haluavat saada vakuutusvahinkojen takaisinmaksun ihottumakäyttäytymisestä.

Kuten Engadget raportoi, Tesla on nyt kirjoittanut sopimukseensa erityisen maininnan, jossa sanotaan, että ihmiset eivät saa myydä Cybertruckiaan ensimmäisten 12 kuukauden aikana sellaisen omistamisesta ja että jos he tekevät, heitä voidaan estää ostamasta Tesla-tuotteita tulevaisuudessa. Hienopainatuksessa mainitaan, että Tesla voi hakea "kieltomääräystä", jos tätä lauseketta rikotaan.

Samoin jokainen, joka voisi hakea yli 50 000 dollarin "kiinteämääräisiä vahingonkorvauksia", voi myös kohdata Teslan vihan, jos hän ei pysty todistamaan, että vahingot aiheutuivat ilman tarkoitusta.

Cybertruck saavuttaa täyden mittakaavan tuotannon vasta vuonna 2024, joten vaikka alat nähdä joitain tiellä tulevina viikkoina ja kuukausina, ajoneuvoja on vain rajoitettu määrä.

Tämä on mainos:
Tesla näyttää pyrkivän suojaamaan Cybertruckiaan päänahkoilta


Ladataan seuraavaa sisältöä