Suomi
Gamereactor
lifestyle

Elon Musk käskee mainostajia menemään "v**ttu itse"

On selvää, että X:n omistaja ei ole tyytyväinen siihen, että yritykset eivät enää mainosta alustalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joidenkin kiistanalaisten kommenttien jälkeen Elon Musk oli leimattu antisemitistiseksi, hän kesti muutaman päivän matkalle Israeliin ennen kuin palasi tavalliseen rutiiniinsa yrittäessään pelastaa kasvonsa. Mainostajien mukaan tämä oli liian vähän, liian myöhään, koska suuret yritykset ovat vetäneet mainoksensa X/Twitteristä, mikä on johtanut vakavaan huoleen alustan tulevaisuudesta.

Puhuessaan Andrew Ross Sorkinin kanssa Muskia painostettiin mainoslohkoon, ja näyttää siltä, että hän uskoo, että he ovat väärässä. Hän ei myöskään ilmeisesti välitä siitä, haluavatko mainostajat käyttää hänen alustaansa vai eivät.

"Jos joku yrittää kiristää minua mainonnalla", hän sanoi. "Kiristä minua rahalla... Mene nussimaan itseäsi." Sitten hän pitää tauon ennen kuin toistaa lausuntonsa viimeisen osan.

Tämä on mainos:

Mitä tahansa ajatteletkin kiistasta, on selvää, että Muskin kanta on vahva. Se ei näytä tuovan mainostajia takaisin sen jälkeen, kun hän on käskenyt heitä nussimaan itseään, mutta tässä vaiheessa emme ole varmoja, välittääkö hän.

Elon Musk käskee mainostajia menemään "v**ttu itse"


Ladataan seuraavaa sisältöä