Suomi
Gamereactor
lifestyle

X/Twitter poistaa tuen NFT-profiilikuvilta

Jos luulit, että huonosti piirretty kuva apinasta oli edelleen jonkin arvoinen, näyttää siltä, että jopa Musk on luopunut niistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NFT:t nousivat uskomattoman nopeasti vuonna 2021. Vaikuttajat, julkkikset ja yritykset työnsivät heidät seuraavaksi suureksi asiaksi, jonka on oltava yksi kaikkien aikojen laajimmin hyväksytyistä markkinointihuijauksista. Vuonna 2024 jotkut näistä NFT:istä voivat ansaita sinulle nopeasti rahaa, mutta suurimman osan niiden arvo on pudonnut valtavia summia.

Nyt, vain hieroakseen suolaa haavaan, X/Twitter on hiljaa poistanut mahdollisuuden asettaa NFT profiilikuvaksesi. Yksi NFT:n tärkeimmistä myyntivalteista oli, että se oli sinun. Voit markkinoida itseäsi sillä, luoda sillä mitä haluat, mutta näyttää siltä, että näin ei enää ole. Jos et voi edes esitellä ostostasi ainutlaatuisena profiilikuvana, herää kysymys, mitä järkeä siinä on.

Tietysti profiilikuvasi voi silti olla arvokas apinasi, mutta siinä ei ole kaikkia lisätietoja, mukaan lukien NFT:n kokoelma, sopimusosoite, TokenID ja sovellus, jolla NFT lyötiin.

Onko sinulla NFT?

Tämä on mainos:

Kiitos, TechCrunch.

X/Twitter poistaa tuen NFT-profiilikuvilta


Ladataan seuraavaa sisältöä