Suomi
Gamereactor
lifestyle

Japanista tulee viides maa, joka laskeutuu kuuhun

Mutta tehtävä näyttää olevan vaarassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viikonloppuna Japani teki historiaa olemalla historian viides kansakunta, joka laskeutui Kuuhun. Maa onnistui saamaan hyvin kirjaimellisesti nimetyn Smart Lander for Investigating Moon (tai Slim, kuten se myös tunnetaan) kuun pinnalle, mutta kohtasi pian odottamattomia ongelmia, kun laskeutuja kohtasi teknisiä vikoja.

On sanottu, että Slim ei ole pystynyt käyttämään aurinkokennojaan sähkön tuottamiseen, mikä tarkoittaa, että laskeutujalla on sähköongelmia ja se vaikenee lopulta kokonaan. Ennen kuin laskeutujasta tulee varsinaista avaruusromua, Japani on työskennellyt suorittaakseen joukon tehtäviä tulevien tehtävien tueksi, mukaan lukien tiedot siitä, miten laskeutujan järjestelmät toimivat sen saapuessa Kuuhun, sekä kerännyt mahdollisimman monta kuvaa. Slim on myös onnistunut poistamaan kaksi pientä mönkijää ennen ongelmien kohtaamista, mikä tarkoittaa, että Japanilla on nämä järjestelmät, joihin luottaa tulevaisuudessa.
BBC Newsin mukaan mainittiin, että Japanese Space Agency on toiveikas sen suhteen, että Kuun valokulmien siirtyessä se voisi nähdä Slim pystyvän käynnistymään uudelleen, vaikka kunnes tämä vahvistetaan, tehtävä näyttää olevan vakavissa vaikeuksissa.

Japanista tulee viides maa, joka laskeutuu kuuhun
Japanese Space Agency
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä