Suomi
Gamereactor
lifestyle

Twitch-streamer kiinnittää haarukan leivänpaahtimeen ja kiinnittää sitten kaksi haarukkaa kahteen leivänpaahtimeen

Uskomaton pohja, vai mies, jolla on kuolemantoive?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nykyään on yhä vaikeampaa mennä virukseen, ja se johtaa siihen, että jotkut ihmiset tekevät vakavasti typeriä juttuja saadakseen vähän Internet-mainetta. Viimeisin esimerkki tästä on Boggles-niminen streamer, joka räjäytti leivänpaahtimen työntämällä haarukan siihen. Yksi asia, jota he käskevät sinua olemaan tekemättä leivänpaahtimen kanssa.

Koska Boggles ei oppinut läksyään, hän nosti antea toisella leivänpaahtimella. Alla olevassa verkossa julkaistussa leikkeessä Boggles lentää ja näyttää likaavan shortsinsa molempien leivänpaahtimien räjähdyksen jälkeen. On syytä huomata, että kumpikaan näistä videoista ei todellakaan näytä Bogglesin osuvan sähköön. Kaikki lavastus- ja muokkaustemput ovat kaikki osa hänen sketsejään.

Vaikka tämä temppu on ansainnut hänelle paljon katselukertoja, hänet on myös kielletty Twitchissä sen jälkeen. Boggles on kielletty itsensä vahingoittamisesta ja itsemurhakäyttäytymisestä, mikä ei ole sallittua alustalla. Toivottavasti joku voi päästää Twitchin vitsiin ja hänet voidaan poistaa pian.

Tämä on mainos:

Twitch-streamer kiinnittää haarukan leivänpaahtimeen ja kiinnittää sitten kaksi haarukkaa kahteen leivänpaahtimeen


Ladataan seuraavaa sisältöä