Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lightning McQueen ja Sally Carrera yhdistyvät vihdoin

Tosielämässä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mikä on kaikkien aikojen suurin rakkaustarina? Romeo and Julliet? Wuthering Heights? The Princess Bride? Titanic? Ei, se on Pixarin Cars. Lightning McQueen:n ja Sally Carreran romanttinen tarina on ajaton klassikko, mutta sillä on melko valitettava loppu - ainakin tosielämän mielessä.

Koska Lightning McQueen- ja Sally Carrera -autojen todelliset, täysikokoiset versiot sijaitsevat tällä hetkellä kahdella eri mantereella. Rakkauslinnut ovat olleet kilometrien päässä toisistaan vuosia, ja Lightning sijaitsee tällä hetkellä Petersen Automotive Museum Los Angelesissa ja Sally sijaitsee Porsche Museum Stuttgartissa. Onneksi pari yhdistyy pian.

Porsche on ilmoittanut, että Lightning ja Sally osallistuvat molemmat Rennsport Reunite 7-tapahtumaan WeatherTech Raceway Laguna Seca-tapahtumassa 28. syyskuuta - 1. lokakuuta.

Puhuessaan tästä jälleennäkemisestä Pixar Animation Studios: n franchising-sarjan luova johtaja Jay Ward totesi: "Luonnollisen kokoiset autot luotiin vuonna 2006 alkuperäisen Autot-elokuvan ensi-iltaa varten, joka pidettiin Lowe's Motor Speedwaylla Charlottessa. Sally valmistettiin aidosta 996-sukupolven 911: stä, ja se todella ajaa ja ajaa. Sally ja Lightning matkustivat usein yhdessä juhlistamaan tärkeitä hetkiä, ja he saivat nähdä paljon maailmaa, kun uusia Autot-elokuvia julkaistiin. Viimeisen vuosikymmenen aikana he ovat kuitenkin olleet esillä kaukana toisistaan, jopa eri mantereilla - on hienoa, että heidät yhdistetään Rennsportiin niin monen vuoden jälkeen.

Tämä on mainos:

Jos haluat osallistua moottoriurheilutapahtumaan, sekä Sally että Lightning ovat paikalla näyttöjen keskellä.

Lightning McQueen ja Sally Carrera yhdistyvät vihdoin


Ladataan seuraavaa sisältöä