LIVE
HQ
logo hd live | Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Call of Duty

   Liian hyvä Call of Duty -pelaaja sai talon täydeltä poliiseja

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Joskus käy niinkin hassusti, että joku häviää videopelissä ja tulistuu siitä aivan suunnattomasti. Näin kävi tuoreeltaan Amerikassa, jossa huono häviäjä soitti poliisit voittajansa kotiin.

   New Yorkin osavaltiossa Long Islandilla asuva Rafael Castillo pelaili tyytyväisenä ja selvästi menestyneesti Call of Dutyä, kun tämän veli tuli huomauttamaan, että taloa muuten saartaa yli 60 aseistautunutta poliisia, jotka haluavat jutella Rafaelin kanssa.

   Syyllinen tälle oudolle käänteelle oli pelissä rökitetty vastustaja, joka oli jotenkin onkinut esiin Castillon osoitteen, ja soittanut sitten poliisille väittäen Castillon ampuneen äitinsä ja veljensä alkusoitoksi laajemmalle murharetkelle. Asioiden todellinen tila selvitettiin kahden tunnin piirityksen päätteeksi ilman että kukaan vahingoittui.

   Poliisin edustaja totesi NYPostille, että syyllinen oli varmaankin "paha kakara". Operaatio söi paljon resursseja ja aiheutti häiriöitä liikenteessä, joten on mahdollista, että huonoa häviäjää odottaa vähän muutakin kuin bannivasaran heilahdus.

   Call of Duty

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä