Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Liity Medionin seuraan Dreamhackissa!

Haluatko kokeilla uutta Intel Arc GPU:ta? Medion mahdollistaa sen uusilla X10-sylitietokoneilla Dreamhackissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Monella katseet ovat suunnattuina uuden Recon-mallin puoleen Medionilla, mutta kuitenkin Erazerin Major X10 on se, jossa on Intel Core i7 -prosessori ja Intel Arc 730M GPU. Kyseessä on siis yksi tämän vuoden kiinnostavimmista laitejulkaisuista. Medion on laittanut mukaan vieläpä 12GB GPU, jossa on sekä DDR5-muisti että 165 Hz QHD IPS -näyttö.

Medionia pääsee tapaamaan kojulla 22 B-hallissa tänä viikonloppuna Ruotsin Jönköpingin Elmiassa, jossa massiivinen Erazerin esittelypiste näyttää, mitä Medion voi tarjota modernille videopelaajalle käytettävissä olevasta budjetista riippumatta. Medion esittääkin pelaajille kutsun pistäytyä paikalle pelaamaan Call of Duty: Modern Warfare II -peliä, ja katsomaan maailman suurinta notebookia. Tule siis ja hämmästy!

Lisätietoa Medion Major X10:stä:
"Uusi tekijä on astunut areenalle." MEDION® Major® X10 ei ole ainoastaan huippuluokan laite, vaan myös ensimmäinen videopelaajalle ja sisällöntuottajalle suunniteltu sylitietokone, jossa on näytönohjaimena Intel® ArcTM A730M. Uusimman sukupolven prosessori Intel® CoreTM i7 (Alder lake), muistia 16 GB DDR5, tallennustilaa 1TB ja tehokas Intel® ArcTM A730M: tämä on oleva se yksi parhaista sisällöntuottajien sylitietokoneista, joita on saatavilla. Tehokkaan Intel® ArcTM A730M -näytönohjaimen avulla voi suosikkipeleistään nauttia missä tahansa. Major X10 - Tehty seuraavan sukupolven videopelaamiseen."

Major X10 - "Gaming Happens with Intel"

Liity Medionin seuraan Dreamhackissa!
HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä