Suomi
Gamereactor
lifestyle
The Bikeriders

Liity Vandals MC -klubiin hankkimalla 1200 dollarin arvoinen The Bikeriders -nahkatakki

Austin Butlerin, Jodie Comerin ja Tom Hardyn tähdittämä elokuva on siis tulossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monet teistä saattavat kerääntyä elokuvateattereihin tänä viikonloppuna nähdäkseen, kuinka Austin Butler, Tom Hardy ja Jodie Comer yhdistyvät ja lyöttäytyvät yhteen The Bikeriders -tapahtumassa. Elokuva, joka on viivästynyt paljon syystä tai toisesta, on vihdoin täällä ja pyörii keskilännen amerikkalaisen moottoripyöräjengin nimeltä Vandals MC ympärillä, joka vähitellen luiskahtaa ja putoaa rikollisempiin taipumuksiin vuosien vieriessä ja kuinka yhden jäsenen (Butler) on valittava uskollisuus klubille tai kumppanilleen (Comer).

Elokuvan saapuessa Focus Features on paljastanut joukon elokuvan virallisia tuotteita ja vaatteita, mukaan lukien tavallinen T-paita, hattu, huppari ja collegehousut, joita odotamme tällaisilta kokoelmilta, mutta myös muutama pyöräilijäkohtainen herkku.

Tämä tarkoittaa, että voit saada yhden kahdesta farkkutakkivaihtoehdosta ja jopa kunnollisen nahkatakin, jonka Schott NYC valmistaa. Jälkimmäisen saalis on, että se on premium-tuote, jolla on premium-hintalappu, joka asettaa sinulle leukaa pudottavan 1,250.95 dollaria.

Jos haluat napata yhden näistä takeista, voit ennakkotilata sen nyt, ja toimitus on suunniteltu 2. heinäkuuta.

Tämä on mainos:
The Bikeriders
Focus Features

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä