Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Lisää huhuja Red Dead Redemptionin remasteroinnista

Se sopisi meille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Red Dead Redemption 2 on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä peleistä. Siitä huolimatta Rockstar ei koskaan julkaissut pelistä kiillotettua versiota nykypolven konsoleille Playstation 5 ja Xbox Series X (ja S). Ensimmäisen Red Dead Redemptionin remasterointi olisi kuitenkin huhujen mukaan tulossa.

Huhuja asiasta on pyörinyt jo pitkään. Nyt sitten Etelä-Korean ikäraja-auktoriteetti on livauttanut ikärajan Red Dead Redemptionille.

Vaikuttaa siis oikein hyvältä, huhujen mukaan.

Red Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä