Suomi
Gamereactor
uutiset
Metro: Last Light

Lisäsisältöä Metro: Last Lightiin ensi viikolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Deep Silver on ilmoittanut, että Metro: Last Lightiin julkaistaan sen ensimmäinen lisäripaketti Faction Pact jo ensi viikolla. Tiistaina PC:lle sekä Xboxille ja keskiviikkona PS3:lle.

Faction Pack sisältää kolme uutta tehtävää, joissa pelaaja astuu kolmen eri osapuolen spesialistin saappaisiin. Ensimmäisessä tehtävässä hiivitään Redlinen tarkka-ampujana Reichin tukikohtaan yön ja radioaktiivisen myrskyn suojin, kun taas toisessa otetaan Reichin Heavyn paikka ja käydään eturintamaan Metron raskaimmilla aseilla. Kolmannella keikalla puolestaan tutkitaan valtaisaa kirjastokompleksia vielä koulutuksen alla olevana Polis Rangerina.

Lisäri maksaa 4,99 euroa tai 400 MS-pistettä. Sen saa luonnollisesti myös osana pelin kausikorttia, jolloin kaupat tulevat edullisemmaksi etenkin jos vielä tulevaisuudessa häämöttävä sisältö kiinnostaa.

Tähän kuuluvat:

Tower Pack, joka on haastepohjainen pelimuoto pistetaulukoineen. Siinä pelaajat taistelevat tietään ylöspäin torniksi nimetyssä taistelusimulaattorissa.

Developer Pack tarjoaa täysin varustellun ampumaradan, AI-areenan sekä Metro-museon. Näiden lisäksi mukana on bonustehtävä The Spider's Nest, josta löytyy uusia työkaluja hämähäkkimutanttien hoitelemiseen.

Chronicles Pack sisältää yksinpelitehtäviä, joissa pelaaja ottaa vuorotellen Pavelin, Khanin sekä Annan roolin. Näiden omat tarinat aukeavat näin uudella tavalla.

Ohessa joukko kuvia Faction Packista:

Metro: Last Light
Metro: Last Light
Metro: Last LightMetro: Last Light
Metro: Last Light

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Metro: Last LightScore

Metro: Last Light

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Ihmiskunnan loppu on lähellä Metro 2033:n jatko-osassa, joka tutkiskelee kommunistien salakavalia juonia ja Artyomin mystistä suhdetta "pimeisiin olentoihin".

9
Metro Redux vahvistettiin

Metro Redux vahvistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Uutisoimme eilen Italiasta vuotaneesta Metro Redux -paketista uusille konsoleille. Nyt Deep Silver on vahvistanut julkaisun suoraan Gamereactorille.

3
Metro Redux uusille konsoleille?

Metro Redux uusille konsoleille?

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Vaikuttaisi siltä, että aiemman sukupolven Metro: Last Light ja Metro 2033 ovat pukkaamassa Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle yhdessä paketissa.

1
Metro: Last Light nyt myös Linuxilla

Metro: Last Light nyt myös Linuxilla

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

4A Games ja Deep Silver ovat vahvistaneet, että Metro: Last Light on nyt saatavilla Linuxille. Tulevaisuudessa sen voi kokea myös Steam OS -järjestelmässä.Ladataan seuraavaa sisältöä