Suomi
Gamereactor
uutiset
Little Big Planet Vita

Little Big Planet PS Vitalle

Myös Modnation Racers tekeillä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Playstation Vita on saamassa Sonylta kaksi pelaajien luomaan sisältöön tukeutuvaa peliä. Yhtiö julkisti E3-messuilla, että käsikonsolille on tulossa sekä uusi Little Big Planet että Modnation Racers. Molemmat tukevat sisällön luomista kosketusnäyttöä käyttämällä.

Little Big Planet tukee pelaamista muun muassa kosketusnäyttöä ja kallistusanturia käyttäen. Peliin sisältyy nettipeli, ja kenttäeditori kattaa kaikki PS3:n Little Big Planetista tutut työkalut. Objekteja voi muovailla näyttöä koskettamalla.

Modnation Racerissä esiteltiin sekä kosketusnäytön että takakosketuspinnan hyödyntämistä ratojen rakentelussa. Pelaaja voi aluksi piirtää sormella radan perusmallin näytölle, minkä jälkeen radan- ja ympäristönmuotoja voi editoida yksityiskohtaisemmin.

Konsolin takapintaa käyttämällä radan ympärille oli esimerkiksi mahdollista nostaa vuoria, kun taas kosketusnäyttöä painamalla radan viereen syventyi rotko. Maisemointia voi vielä jatkaa maalailemalla metsiköitä radan varsille.

Pelien tarkkaa julkaisuaikaa ei vielä kerrottu.

Little Big Planet Vita

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Little Big Planet VitaScore

Little Big Planet Vita

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Säkkipojat ja -tytöt iloitkaa! Tasohyppelyn ja yhteisösisällön riemua juhlistava Little Big Planet saapuu nyt myös PS Vitalle.

Säkkipoika seikkailee Suomessa

Säkkipoika seikkailee Suomessa

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Little Big Planet on vienyt sankarinsa Säkkipojan mitä mielikuvituksellisimpiin paikkoihin vuosien varrella. Nyt uusi traileri kuitenkin esittelee tuon käymättömistä korpimaista viimeisen, nimittäin Suomen.Ladataan seuraavaa sisältöä