Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Little Big Planet Vita

LittleBigPlanet Vita Ruotsista

Britannian avustuksella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ruotsalainen Tarsier Studios on paljastanut olevansa Little Big Planet Vitan takana, yhdessä brittiläisen Double Elevenin kanssa. Tarsier on aiemminkin luonut sisältöä molempiin Little Big Planet -peleihin, ja se on myös askarrellut peliin liittyviä teemoja Playstation Homeen. Double Eleven huolehtii puolestaan pelin kääntymisestä Vitan ruudulle, mutta kumpikaan kehittelijä ei vielä halua jutella yksityiskohdista.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Little Big Planet VitaScore

Little Big Planet Vita

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Säkkipojat ja -tytöt iloitkaa! Tasohyppelyn ja yhteisösisällön riemua juhlistava Little Big Planet saapuu nyt myös PS Vitalle.

3
Säkkipoika seikkailee Suomessa

Säkkipoika seikkailee Suomessa

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Little Big Planet on vienyt sankarinsa Säkkipojan mitä mielikuvituksellisimpiin paikkoihin vuosien varrella. Nyt uusi traileri kuitenkin esittelee tuon käymättömistä korpimaista viimeisen, nimittäin Suomen.Ladataan seuraavaa sisältöä