Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
artikkelit

Live Service Roundup: huhtikuun alku 2021

Rocket League, Sea of Thieves ja Halo: The Master Chief Collection viimeisimpien päivitysten kärjessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Live service -pelien maailma ei taukoja pidä. Edellisestä katsauksesta on vain kaksi viikkoa, mutta silti jotkut isoimmat ja rakastetuimmat pelit ovat saaneet jotain uutta kylkeensä pitäen pelaajat kiinnostuneina. Rocket Leaguesta Halo: The Master Chief Collectioniin luvassa on hienoja tapahtumia ja uutisia. Aloitetaan Blizzardin pyssyttelyllä Overwatch.

Overwatch

Overwatch Archives on tehnyt paluun, ja on tällä hetkellä pelattavissa ilmaisena kausitapahtumana. Jos Archives on aiemmin jäänyt kokematta, on kyseessä vuosittainen tapahtuma, joka lisää peliin uusia "skinejä" ja muuta kosmetiikkaa. Nämä ovat ansaittavissa pelin loot-laatikoista. Paluun tekevät myös yhdessä pelattavat PvE-tehtävät, eli Uprising. Jos on Overwatchin tarinan fani, ei tätä kannata missata. Joka vuosi on ollut tiedossa jotain siistiä.

HQ
Tämä on mainos:

Call of Duty: Black Ops Cold War ja Call of Duty: Warzone

Hiljan saatiin tietää Season Two Reloaded -roadmapissa, että ZRG 20 mm tarkkuuskivääri on tulossa niin Call of Duty: Black Ops Cold Wariin kuin Call of Duty: Warzoneen. Luvassa on siis sitä korkeinta tehtyä vahinkoa per osuma tässä aseluokassa. Ase on avattavissa pelin sisäisessä haasteessa, ja myös ostettavissa kaupasta.

Black Ops Cold Warin moninpelin fanit ovat niin ikään iloisia kuullessaan, että Gunfight Tournaments on tehnyt paluun. Kaikkiaan kuusi kahden hengen joukkuetta ottavat mittaa toisistaan periaatteella "single-elimination". Panoksena ovat emblem, kutsukortti, charm ja piirustus eli blueprint.

Lisäksi uusin päivitys viimeinkin "nerffasi" Warzonen FFARia. Näin ollen painajainen on lopultakin ohi.

Tämä on mainos:

Fortnite

Llama-Raman toinen kausi päättyy 9. huhtikuuta, mutta Epic Games pitää Fortniten aktiivisena lisäämällä mukaan uuden legendaarisen esineen Recycler. Kyseessä on kahden käden raskas ase, joka imee roinaa ja tavaraa saarelta luoden roinapommin, jonka voi lähettää vauhdilla takaisin pahiksia kohti. Tuloksena on tietysti suuri määrä vahinkoa. Recycler on pelissä mukana ja löydettävissä, joten eikun etsimään.

Rocket League

Psyonixin Rocket Leaguen kolmas kausi alkoi keskiviikkona, ja mukaan lisättiin uusi Rocket Pass. Pelaajat voivat siis ansaita 70 uutta kosmeettista tavaraa itselleen. Myös autovalikoima laajenee, ja nyt on ensi kertaa saatavilla Formula 1 ja NASCAR-autoja Rocket Leagueen. Molemmat mainitun tyylin ajokit saapuvat toukokuussa omina paketteinaan. Lisäksi myös talon oma ajokki Tyranno on ansaittavissa osana Rocket Passia.

Live Service Roundup: huhtikuun alku 2021

Red Dead Online

Uusi viikko tuo tietenkin mukanaan uuden satsin Red Dead Online -sisältöä. Teemana on juhlistaa ulkoilmaelämää, sillä mukana on kolme Potent Herbivore Baitia, kolme Potent Predator Baitia, ja kolme Special Lake Lurea.

Kalastamisesta puheenollen tällä viikolla on 2x bonus kaikelle "free roam" -kalastukselle. Suuntaa siis jokien ja järvien äärelle keräämään jaossa olevat palkinnot.

Ulkoilmaelämän ja metsästyksen teemaa jatketaan siten, että Elephant Rifle on 30% alennuksessa. Niin ja 30% alennus koskee kaikkia esineitä Gus' Storessa, Harriett's Tonicsissa ja Novice and Promising Naturalistissa. Onkivavat ovat 40% alennuksessa, samoin kuin kaikki vieheet ja hatut. Nyt jos koskaan on aika kalastella virtuaalisesti.

Destiny 2

Destiny 2:n kausi lähestyy loppuaan, ja Bungie tarjoaa pelaajille viihdettä uuden Iron Bannerin muodossa 13. huhtikuuta. Nyt siis on hyvä tilaisuus päästä käsiksi endgame-tason "loottiin" ennen kuin Guardian Games starttaa muutama päivä myöhemmin. Toisin sanoen 20. huhtikuuta vuosittainen Guardian Games -tapahtuma tekee paluun. Yksityiskohdat eivät ole tiedossa, mutta tarjolla on varmastikin uutta tavaraa ansaittavaksi, ja paljon kisoja kaikille kolmelle hahmoluokalle näyttää kykynsä. Tapahtuma päättyy muutama viikko alkamisensa jälkeen.

Sea of Thieves

Rare haluaa tehdä huhtikuusta muistamisen arvoisen, sillä Sea of Thievesin toinen kausi alkaa 15. huhtikuuta. Mukana on varmaankin myös uusi Plunder Pass uusine esineineen ja kosmeettisine tavaroineen, mutta myöskään vuodenaikaan sopivia toimintoja ei ole unohdettu. Toistaiseksi Rare ei ole paljastanut uuden kauden tarkkaa sisältöä, mutta onneksi kausi alkaa jo ensi viikolla.

HQ

Pokémon Go

Ensi viikolla Pokémon Go lisää mukaan uuden tapahtuman kouluttajille. Rival's Week juhlii kisailua Pokémonien kesken, ja tarjoaa tilaisuuden napata erilaisia taskuhirviöitä pelissä. Muun muassa viiden tähden raideissa on saatavilla Therian Forme Landorus, ja debyyttinsä tekevät Skrelp ja Clauncher. Rival's Week alkaa 13. huhtikuuta, ja päättyy 18. huhtikuuta.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced

Uuden konsolisukupolven päivitykset pelille The Elder Scrolls Online: Console Enhanced ovat viimeinkin tiedossa, ja luvassa on 60 fps Performance Mode, parempaa grafiikkaa, lyhyempiä latausaikoja ja resoluution ruudunpäivityksen edelle asettava Fidelity Mode (josta kuultaneen lisää myöhemmin). ESO: Console Enhanced on saatavilla ilmaisena päivityksenä PS4- tai Xbox One -version hankkineille, ja päivitys saapuu linjoille 8. kesäkuuta.

Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection on käynnistänyt kuudennen kautensa, ja mukana on uusi Battle Pass kosmeettisen roinan kera kauteen kuuluvia uusia haasteita unohtamatta. Kausi alkoi eilen 7. huhtikuuta, ja mittava päivitys on ilmainen kaikille Halo: The Master Chief Collectionin pelaajille PC:llä, Xbox Onella ja Xbox Series X:llä (ja S:llä). Sitä parasta saa toki irti ostamalla Battle Passin.

Live Service Roundup: huhtikuun alku 2021

Markkinoilla on paljonkin erilaisia live service -pelejä, joita päivitetään uudella sisällöllä tulevien viikkojen aikana. Tsekkaa siis Gamereactoria taas kahden viikon kuluttua, kun uusi katsaus saapuu linjoille.Ladataan seuraavaa sisältöä