Suomi
Gamereactor
artikkelit

Live Service Roundup: huhtikuun loppu 2021

Apex Legendsin uusi kausi lähestyy, Call of Duty tekee isoja muutoksia, ja World of Tanks katsoo jo nykyaikaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaksi viikkoa on taas kulunut, ja on aika tehdä katsaus pelimaailman live service -tarjontaan. Tulossa on paljon kiintoisaa joko nyt heti, tai se on tulossa hieman myöhemmin. Aina strategiapeli Teamfight Tacticsista toiminnalliseen kehitykseen niin Call of Duty: Black Ops Cold Warissa kuin Call of Duty: Warzonessa, nyt on paljon sellaista, mitä kannattaa odottaa.

Teamfight Tactics

28. huhtikuuta Riot Games lisää uusimman ison päivityksen korttipohjaiseen strategiapeliinsä Teamfight Tactics. Laajennus nimeltä Reckoning lisää mukaan uuden battle passin, jännittäviä uusia Shadow-esineitä, ja jopa uuden teeman ja tarinan, joka edistyy koko setin ajan. Championien joukkoon lisätään joukko uusia hahmoluokkia, ja myös kiinnostava Labs-pelimuoto, joka esittelee joukon villejä rajallisen ajan saatavilla olevia pelimuotoja. Nyt on siis aika palata takaisin Teamfight Tacticsin pariin.

Live Service Roundup: huhtikuun loppu 2021

Destiny 2

Guardian Games tekee paluun, ja Destiny 2:n pelaajilla on mahdollisuus kisata toisiaan vastaan parhaan Guardian-hahmoluokan tittelistä. Tapahtuma alkoi tiistaina 20. huhtikuuta, ja jatkuu aina 11. toukokuuta saakka. Ansaittavana on tietenkin koko joukko uusia varusteita. Legendaarisia hahmoluokkakohtaisia esineitä, uusia shadereita, eksoottinen Sparrow ja eksoottisen konekiväärin, Hier Apparentin, paluu (johon saa nyt myös hankituksi Catalystin). Tämän vuoden Guardian Games voi olla se paras Destiny 2 -tapahtuma vuonna 2021.

Tämä on mainos:

Huomio: yleensä Call of Duty: Black Ops Cold War ja Call of Duty: Warzone ovat mukana yhdessä, mutta koska kolmas kausi alkaa tänään, on parasta jakaa asiakokonaisuudet kahtia.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold Warin kolmas kausi alkaa myöhemmin tänään 22. huhtikuuta, ja luvassa on paljon uutta sisältöä pitämään pelaajat kiireisinä. Heti alkajaisiksi luvassa on neljä uutta karttaa, mukaan lukien Black Opsin klassikko Standoff, kuusi uutta asetta kauden kuluessa (kuten Ballistic Knife), kaksi uutta pelimuotoa moninpeliin (kohokohtana Sticks and Stones), uusi Strafe Run -scorestreak, valikoima uusia operaattoreita ja vielä lisää Prestige-tasoja. Sisältöä siis riittää.

Tämä on mainos:

Zombiesin faneille on luvassa kokonaan uusi pelialue Outbreakissa. Kuorma-auto ja FAV-ajokit ovat saatavilla, kentällä on uusi päivitys Toxic Growth ja toki uutta intel-tietoa kerättäväksi.

Call of Duty: Warzone

Warzonen pelaajille on tarjolla uusia operaattoreita avattavaksi, ja sen lisäksi myös karttapäivitys (jos huhuja on uskominen), jolla Verdanskin kartta muuttuu kylmän sodan tunnelmiin. Lisäksi rajallisen ajan pyörivä tapahtuma "Hunt For Adler" on tulossa, joten suoritettavana on koko joukko haasteita, ja palkintona erityinen "skini" Adler-operaattorille.

Roadmap-suunnitelman mukaan luvassa on "Season Three Reloaded" joskus myöhemmin.

Live Service Roundup: huhtikuun loppu 2021

Fallout 76

Bethesda lanseeraa seuraavan ison päivityksen Appalakkien joutomaille 27. huhtikuuta, kun Fallout 76 -pelin neljäs kausi lisää mukaan menoon uudelleen Armor Acen ja Power Patrolin. Päivityksen nimenä on Armor Ace in Cold Steel, ja ikoninen vapauden puolustaja suuntaa pohjoiseen ottamaan mittaa Commissioner Chaosista ja Yukon Fivesta. Toiminnallisen teeman ohella neljäs kausi lisää mukaan runsaasti C.A.M.P. -esineitä (kuten mehiläispesiä ja mannekiineja), "skinejä" Power Armorille ja aseille, toiset 100 kokemustasoa avattavaksi ja palkintoja siitä lunastettavaksi, ja jopa valikoiman uusia Tadpole Badgeja Scout Sashin täytteeksi. Toukokuussa ja siitä eteenpäinkin on tulossa uutta sisältöä, joten nyt on hyvä hetki katsoa, miten Fallout 76 jaksaa.

World of Tanks

Wargaming päivittää World of Tanksin konsoleilla 27. huhtikuuta, ja päivityksen mukana lisätään ensimmäistä kertaa peliin uutta koneistoa. Tämä moninpeli lähtee nyt usealle erilaiselle aikakaudelle, ja lisääpä mukaan vielä uuden Tech Treen kansan suunnatessa kylmään sotaan. Uudet isommat kartat ja useita yhteisön toivomia ominaisuuksia (kuten ilman tykistöä pelattavat kylmän sodan tehtävät) ovat niin ikään tulossa. Toisin sanoen uusi päivitys muuttaa World of Tanksia selvästi.

Pokémon Go

Kuluvan kuun lopulla Pokémon Go juhlii uuden New Pokémon Snapin julkaisua pelin sisäisellä tapahtumalla, jonka keskiössä on Lental Region. Alkaen 29. huhtikuuta aina 2. toukokuuta saakka alueen Pokémonit ilmestyvät aiempaa useammin luonnossa ja raideissa, ja niin ikään kamera-teemalla olevat avatar-tavarat ovat ostettavissa pelin kaupasta. Tapahtuman aikana Shiny Smeargle tekee debyyttinsä Pokémon Go'ssa.

Live Service Roundup: huhtikuun loppu 2021

Apex Legends

Respawn Entertainment päivitti hiljan isosti Apex Legendsia. Uusi kausi alkaa 4. toukokuuta, ja linjoille saadaan uusi legend Valkyrie. Lisäksi Olympus-karttaa riivaavat nyt isot juuret, ja muutenkin kasvit ovat vallassa. Uusi ase Bocek Bow on tulossa, ja muutakin Titanfalliin liittyvää tavaraa on ohjelmassa. Näin ollen niin Titanfallin kuin Apex Legendsinkin fanit ovat varmasti tyytyväisiä.

Apex Legends Mobile on julkistettu. Kyseessä on oma itsenäinen pelinsä, jolla ei voi pelata ristiin Apex Legendsin muiden versioiden kanssa. Ohjaus on suunniteltu erikseen kosketusnäytölle, ja mukana on omaa erityistä sisältöään avattavaksi. Siis sellaista, jota ei ole PC:n tai konsolien versioissa. Julkaisupäivä ei kuitenkaan ole tiedossa. Pienimuotoinen betatestaus kuitenkin suoritetaan huhtikuun lopulla Intiassa ja Filippiineillä.

Live Service Roundup: huhtikuun loppu 2021

Markkinoilla on paljonkin erilaisia live service -pelejä, joita päivitetään uudella sisällöllä tulevien viikkojen aikana. Tsekkaa siis Gamereactoria taas kahden viikon kuluttua, kun uusi katsaus saapuu linjoille.Ladataan seuraavaa sisältöä