Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech G203 Lightsync

Pätevä pikkuinen pelihiiri

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Logitech G203 Lightsync

Hyvistä pelihiiristä ei aina tarvitse maksaa maltaita. Logitechin uusi G203 on pienikokoinen langallinen ja monissa eri väreissä saatavilla oleva pelaajan seuralainen, joka pärjää hyvin isompiensa kanssa.

Alle neljänkympin hintaisena G203 sijoittuu pelivarusteluosastolla selkeästi halvempaan päähän ollen kuitenkin perustoimistohiirtä hintavampi. Vastineena saa matalaprofiilisen ja perusominaisuuksiin keskittyvän laitteen, jossa on silti RGB-valojen kaltaisia hienouksia. Se on myös erittäin kevyt, mikä sopii toisille pelaajille erinomaisesti. Lisäpainojen kaltaista ekstraa ei kuitenkaan ole luvassa. Näppäintuntuma on kelvollinen, joskaan ei huippuhiirien tasolla, sillä vasen ja oikea nappi vaativat enemmän painamista suuremman liikeratansa takia. Tällä ei ole suuren suurta merkitystä, ellei supertarkkoihin mikrokytkimiin ole ehtinyt jo tottumaan.

Hieman harmillisesti hiiri ei ole nappien asettelun puolesta symmetrinen, joten vasenkätiset joutuvat etsimään toista pelivälinettä. Se myös kaartaa hieman sisään alareunastaan, mikä saattaa tuntua erikoiselta, mikäli käsi on tottunut leveämpään pohjaan. USB-johto on myös hieman tavanomaista ohuempi ja joustavampi.

Tämä on mainos:
Logitech G203 Lightsync

Logitechin uusitun G Hubin kautta säädettävä hiiri sisältää mukavasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia rauhallisesta diskomaisempaan. Valoja ei luonnollisesti ole pakko jättää päälle ollenkaan. Käyttökokemus riippuu pitkälti siitä, miten matalaan profiiliin ja keveyteen suhtautuu. Raskaammasta hiirestä pois siirtyminen tuntui aluksi tavattoman vaikealta, vaikka G203 liikkuukin sujuvasti ja ennustettavasti hyvällä hiirimatolla. Tämä on kuitenkin enemmän tottumiskysymys kuin heikkous Logitechin suunnittelupuolella.

Logitech G203 on varsin napakka paketti. Jos olet hakemassa edullista, pelikäytössä kätevää hiirtä ja suosit perinteisiä pelihiiriä pienempää kokoa, se täyttää vaatimuksesi. Sen hintaluokasta löytyy muitakin vaihtoehtoja, mutta ne ovat yleensä suurikokoisempia tai karumman näköisiä.

Logitech G203 Lightsync
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Koko ja paino keveyttä arvostaville, taipuisa USB-johto, värivaihtoehdot
-
Ei hienouksia, pelihiireksi iso nappien liikerata
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä