Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech G915 Lightspeed Wireless

Langaton lankku vakuuttaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Logitechin uusi G915 Lightspeed on näppäimistöksi erittäin kallis, ja täten sillä onkin paljon todistettavaa. Lopputulos on todella onnistunut, mutta hyvin hintalaatusuhteen toteutuminen jää pitkälti omista tottumuksista kiinni.

Näppäimistön alumiininen runko on yhtä aikaa sekä ohut että jämäkkä. Laite painaa muovisiin versioihin tottuneelle yllättävän paljon. Alumiini on päällystetty sormenjälkiä ja likaa hylkivällä yhdisteellä, joten sen pitäisi myös pysyä hyvässä kunnossa. Pölyä se sen sijaan kerää normaalisti. Erikoisnäppäimiä on muutamia, muttei aivan ylettömän paljon. Pyöreät ja pehmeät media-, makro- ja erikoisnapit tuntuvat paremmilta käyttää kuin miltä näyttävät.

Oikeassa yläkulmassa sijaitseva rulla on erittäin sulavaliikkeinen ja laadukas. Vasemmasta laidasta löytyvät Logitechin perinteiset lisänapit eivät edelleenkään miellytä, koska toiminnan tiimellyksessä sormi saattaa hapuilla niiden päälle Control- tai Shift-nappien sijaan. Korkeutta ja kulmaa voi säätää kolmeen eri tasoon kaksiosaisten jalkojen avulla.

Logitech G915 Lightspeed WirelessLogitech G915 Lightspeed Wireless
Tämä on mainos:

Laitteen kytkimet ovat Logitechin itse kehittämiä GL-kytkimiä. Arvioversion näppäintuntuma on erinomainen, jos pitää matalaprofiilisista ja naksumattomista näppäimistöistä. Valikoimaa löytyy yhteensä kolme kappaletta naksuvasta lineaariseen ja "taktiiliseen" näppäinkorkeuden säilyessä vakiona. Näppäilyääni on suhteellisen vaikea ja muistuttaa paljolti isompien peliläppäreiden vastaavaa. Sen ei luulisi siis häiritsevän kollegaa tai asuinkumppania täysmekaanisen Cherry Black -näppiksen paukutuksen tavoin.

Painallukset menivät myös läpi täsmällisesti, eikä esimerkiksi langattomasta yhteydestä tullut ongelmaa kertaakaan. Sama langaton teknologia on käytössä myös erinomaisessa Pro G Wireless -hiiressä. Akun latauskin tuntuu kestävän mukavasti viikon päivät, vaikka RGB-valaistustakin pitäisi päällä, jos kirkkautta ei halua vääntää tappiinsa.

Lopputuloksena Logitech G915 Lightpeedistä on vaikea löytää hintalapun lisäksi pahaa sanottavaa. Ohut mutta tukeva rakenne huokuu laatua, eikä laitetta ole väkisin kyllästetty mitä kummallisimmilla härpäkkeillä tai ominaisuuksilla. Jos langattomuus ja laatu kiinnostavat eikä hinta ole este, G915:n voi ostaa huoleti.

Logitech G915 Lightspeed WirelessLogitech G915 Lightspeed Wireless
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Laadukas ja responsiivinen, jämäkkä, pitkäkestoinen akku
-
Kallis, vasemman laidan pikanäppäimet
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä