Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech MX Sound

Logitech kokeilee onneaan hieman kalliimmilla kaiuttimilla, joiden vahvuutena ovat esteettisyys ja helppokäyttöisyys.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Mukavien kaiuttimien hankkiminen oman PC-näytön molemmin puolin on aina oma ohjelmanumeronsa. Vaihtoehtoja on tarjolla liikaakin, ja laatu heittelee ääripäästä toiseen siinä missä hinnatkin. Yleensä odotuksena on matala hinta, mutta korkea laatu. Harvemmin kuitenkaan molempia saa samassa paketissa.

HQ
Logitech MX Sound

Logitech kuitenkin yrittää. MX Sound on esteettisen näköinen kaiutinpari, joka haluaa olla sekä riittävän hyvä että helppokäyttöinen. Hintaa on noin 100 euroa.

MX Sound on kaksi erillistä laitetta, jotka yhdistetään toisiinsa piuhalla tai Bluetooth-yhteydellä jopa 25 metrin etäisyydeltä. Selkein ratkaisu on sijoittaa kumpikin kaiutin omalle puolelleen monitoria, jolloin voi pelaamisen ohella myös kuunnella musiikkia kännykällä. Voisi siis melkein luulla, että MX Sound soveltuu myös television kaiuttimiksi olohuoneeseen. On kuitenkin muistettava, että MX Sound on lähinnä niin sanottu lifestyle-tuote, joten pienellä lisäpanostuksella saa paljon parempaakin äänentoistoa olohuoneeseen.

MX Soundin eräs vahvuus on sen muotoilu: kaiutinpari soveltuu melkein mihin tahansa huoneeseen ja millaiseen käyttöön tahansa pistämättä silmään muun sisustuksen seasta. Yleensä tällaista muotoilua ei ole samassa hintaluokassa tarjolla.

Tämä on mainos:
Logitech MX Sound

MX Sound toimii hienosti ja kuulostaa hyvältä. Matalin alapää puuttuu, mutta sitä harvemmin huomaa ilman erillisen bassovahvistimen käyttöä. Paras äänenlaatu on odotetusti kahden kaiuttimen keskivaiheilla. Meluisassa ympäristössä ei käyttöä voi suositella, mutta kokonaisuutena MX Soundin äänenlaatu on hyvä melkein paikasta riippumatta.

MX Sound ostetaan kuitenkin ennen kaikkea muotoilun ansiosta. Kyseessä on (melko) halpa näyttävän näköinen kaiutinpari oman PC-monitorin molemmin puolin, ja vieläpä helppokäyttöinen sellainen. Hieman alhaisemmalla hinnalla Logitechin MX Sound olisi ehkä ollut vieläkin suurempi menestys.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä