Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech Pro X Wireless Lightspeed

Hyvien kuulokkeiden langoista vapaa versio

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Logitechin uusien langattomien Pro X Wireless -luurien arvioon pätee suurin osa sen langallisten versioiden hyvistä ja huonoista puolista, joita on käsitelty aikaisemmin Gameractorissa. Hinta on aavistuksen korkeampi, mutta sen vastapainona saa viiveestä vapaata langattomuutta kaikenlaisiin pelisessioihin.

Valoihin ja räiskeeseen panostavien kilpakumppaneidensa sijaan Logitech Pro X -sarja luottaa mustaan muoviin, metallisiin yksityiskohtiin ja hillittyyn muotoiluun. Latinkia saa 20 tunnin langattomuuden jälkeen USB-C-portin kautta, eli piuhan voi pelin tiimellyksessä räpeltää kiinni kummin päin tahansa. Yhteys koneeseen hoidetaan 2,4 GHz radiosignaalilla USB-liitäntään tökättävän donglen kautta Bluetooth-yhteyden sijaan. Ratkaisu on hieman kömpelömpi, mutta takaa häiriöttömän ja viiveettömän äänen. Se tosin samalla rajoittaa käyttökohteita yhteensopivuuden takia.

Kuulokkeiden kasauslaatu on hyvä, ja pintamateriaalit tuntuvat miellyttäviltä. Panta vaikuttaa kestävän kovaakin kohtelua ongelmitta. Kahdesta mukana tulevasta kuppien pehmusteesta kankainen tuntui keinonahkaista hengittävämmältä ja miellyttävämmältä pitemmissä sessioissa. Painoa Pro X Lightspeedilla on akusta johtuen hieman langallisia sisaruksiaan enemmän, mutta ero ei ole suuren suuri. Kupit eivät käänny kuljetusta tai hetkellistä korvilta ottoa varten, mutta toisaalta näitä ei olekaan tarkoitus käyttää reissussa, ellei koko pelikone kulje samalla mukana.

Logitech Pro X Wireless LightspeedLogitech Pro X Wireless Lightspeed
Tämä on mainos:

Äänenlaatu on pitkälti samalla tasolla Pro X:n kanssa. Luurit ovat parhaimmillaan peleissä, eikä äänitasapainoa tarvitse erityisemmin säätää, sillä ääniala on jo vakiona varsin neutraali. Bassot eivät hukuta muuta äänimassaa alleen eivätkä diskantit kimpoile yläpäässä. Mikrofoni on sen sijaan pienoinen pettymys, eikä Blue Voice! -yhteistyöstä huolimatta kuullosta tavanomaista pelikuulokkeiden mikkiä kummoisemmalta. Tilaäänen 7.1-virtualisointi on siitä paremmasta päästä, mutta parhaan äänenlaadun saa edelleen kytkemällä sen pois 50-millisten kaiutinelementtien stereokäyttöä ajatellen.

Pro X:n tavoin Pro X Wireless Lightspeedit ovat korkealaatuiset ja tyylikkäät peliluurit pitkäaikaiseen käyttöön. Tasapainoinen ääniala ja hyvä istuvuus helpottavat kummasti pitkissä pelisessioissa, ja lisätty langattomuus vie viimeisetkin ärsytykset pois asialistalta. Mikrofoni ei lupauksista huolimatta ole kummoinen, ja tiputtaa muuten erinomaisen paketin pisteitä hieman. Hintakaan ei ole vertauskelpoisiin laitteisiin nähden paha, joten Pro X Lightspeedia on helppo suositella PC-pelaajalle.

Logitech Pro X Wireless Lightspeed
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Laadukkaat materiaalit, hillitty ulkoasu, tasapainoinen ääni
-
"Vain" kelvollinen mikrofoni, USB-donglen takia rajatut käyttökohteet
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä