Suomi
Gamereactor
laitearviot

Logitech Yeti Orb on pallomainen mikrofoni, jonka käyttäminen on syntisen helppoa

Turhia ei todellakaan hienostella, mutta samalla kaikki toimii niin helposti ja vaivattomasti kuin vain toivoa voi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Laitearvioissani painotan aina aluksi yhtä asiaa: en koe olevani niin sanottu teknologinen eläin. Siksi keskityn tarkkojen mittaustulosten sijasta siihen, miten helppoa laitteen käyttöönotto on, ja miten miellyttävää se tärkein eli varsinainen käyttäminen on. Pallomainen Logitech Yeti Orb -mikrofoni on poikkeuksellisen helppo käyttää, eikä kummoisia säätömahdollisuuksia edes ole.

Mikrofoni itsessään on siis pallo, ja sen voi kiinnittää matalaan kolmijalkaan. Kaksi metriä pitkä johto laitetaan kiinni palloon, ja toinen pää PC:n USB-paikkaan. Ja siinäpä se. Muuta ei tarvitse tehdä, paitsi ehkä laittaa Zoomin puhelussa mikrofoniksi Logitech Yeti Orb.

Tärkeää on muistaa se, ettei palloa kannata pitää aivan suunsa edessä. Paras tulos saadaan, kun laittaa mikrofonin pöydälle sen oman PC-vehkeen viereen. Tästä tietysti seuraa samalla, että erilaiset taustahälyt kuuluvat nekin hyvin. Toisin sanoen Logitech Yeti Orb on parhaimmillaan hiljaisessa huoneessa käytettynä. Esimerkiksi työpaikan palavereihin se on mitä oivin valinta juuri helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Logitech G HUB -ohjelmiston kautta voi säätää erilaisia asetuksia, joita ei suoraan sanottuna paljoa ole. Valon vilkkumista voi muuttaa, tai kytkeä loiste kokonaan pois päältä. Sanoisin jopa, ettei näitä lisäasetuksia kannata edes huomioida. Täysin riittävän hyvän tuloksen saa vain kiinnittämällä mikrofoni oman PC:n kylkeen, ja ryhtymällä puhumaan kaverille esimerkiksi Zoomissa tai Whatsappissa.

Tämä on mainos:

Logitech Yeti Orb on hinnaltaan 69,99 euroa. Toisin sanoen hintaa ei ole liiaksi, eikä toisaalta niitä säätömahdollisuuksiakaan. Mutta jos tai kun etsinnässä on helppokäyttöinen mikrofoni etäpalavereihin tai muuhun sellaiseen, on Yeti Orb erittäin loistava vaihtoehto.

Logitech Yeti Orb on pallomainen mikrofoni, jonka käyttäminen on syntisen helppoa
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Hyvinkin halpa, käyttämisen voi aloittaa välittömästi, toimii niin kuin pitää
-
Tarpeettoman pitkä johto, vaatii hiljaisen huoneen, ei oikeastaan mitään säätömahdollisuuksia
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä