Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lontooseen avattiin viime viikolla vain ilmafriteerauskeittimellä tehdyille ruoille oma pop-up-ravintola

Fred Sirieix avasi väliaikaisen ravintolan esitelläkseen uusimpia Ninja-ilmafriteerauskeitintuotteita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka kaikilla näyttää olevan nykyään ilmakeitin, monet ovat edelleen epäselviä ja tietämättömiä näiden keittolaitteiden eduista ja kyvyistä. Ilmakeittimien valmistaja Ninja pyrki todistamaan, kuinka monipuolisia ja kykeneviä nämä koneet voivat olla, luomalla ja isännöimällä viime viikolla Lontoossa yhden päivän pop-up-ravintolaa, jossa kaikki ruoka kypsennettiin uusimmissa ilmakeitinmalleissaan.

The Standardin mukaan tapahtumaa isännöi ja paljasti ranskalainen TV-juontaja ja maître d' Fred Sirieix, joka oli paikalla osoittamassa, kuinka monipuolinen Ninja Double Stack XL Air Fryer -malli on, kaikki tässä pop-up-ravintolassa, joka oli vierailtavissa Lontoon Southbankissa 23. toukokuuta.

Tapahtuma oli kuitenkin enemmän kuin pelkkä ravintola, sillä paikka oli järjestetty siten, että vieraiden oli käveltävä jättimäisen ilmakeittimen läpi päästäkseen keittiötilaan, joka oli myös mallinnettu siten, että se todistaa, kuinka ilmakeittimiä voidaan käyttää maksimoimaan pienet tilat keittiössäsi.

Lontooseen avattiin viime viikolla vain ilmafriteerauskeittimellä tehdyille ruoille oma pop-up-ravintola
Ninja
Tämä on mainos:

Olemme itse asiassa tutkineet ilmakeitinvillitystä lyhyesti Gamereactorissa Quick Look -muodossa, joka keskittyy Xiaomi Smart Air Fryer Pro, jonka näet alla.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä