Suomi
Gamereactor
uutiset
Lords of the Fallen (2014)

Lord of the Fallenin ensimmäinen lisäosa painottaa tutkimista hutkimisen sijaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lords of the Fallen oli piristävän haastava kokemus, kuten arviomme lukeneet tietävät. Se ei kuitenkaan sortunut pelkästään kopioimaan vaikeaksi tunnustettua Souls-sarjaa, vaan seisoi omilla jaloillaan. Pelistä nauttineille on tiedossa iloisia uutisia, sillä sen ensimmäinen lisäosa on tuloillaan. GameInformer haastatteli pelin tuottajaa Tomasz Gopia DLC:stä ja sarjan tulevaisuudesta.

Lisäosa sijoittuu ihmisten ja demonien maailmojen välissä olevaan tilaan. Se keskittyy Langenneen Jumalan Adyrin tarinaan, joka piilotti salaisuutensa labyrintin syövereihin. Sen käytäviä vartioivat demonit, joten tiedossa ei ole mikään leppoinen iltapäiväkävely vanhan labyrintin uumenissa. Tiedossa on kuitenkin tavallista enemmän uusien alueiden tutkimista, jota peruspelissä ei ollut kovinkaan paljon. Käytävillä vastaan tulee myös uusia vihollisia ja lopulta vastassa on täysin uudella tavalla käyttäytyvä loppuvastus. Labyrintistä voi löytää myös uusia esineitä ja aseita.

Gop kertoi, että hänellä olisi jokin täysin uusi idea Lords-sarjalle. Mies ei tosin kommentoinut asiaa sen enempää, sillä päätökset tehdään hänen mukaansa aina markkinoiden perusteella.

Lord of the Fallen saa päivityksen kaikilla julkaisualustoilla ennen lisäosan julkaisua, mutta kummallekaan ei vielä annettu edes alustavaa päivämäärää.

Lords of the Fallen (2014)

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä