Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Lords of the Fallen on julkaistu! Tämä siitä tarvitsee tietää

Hexworksin toimintaroolipeli on saatu PC:lle ja konsoleille, ja tämä siitä tarvitsee tietää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Hexworks valitsi täydellisen ajankohdan pelinsä julkaisulle. Perjantai 13. lokakuuta on paitsi taikauskoisten päivä, on pelaajille nyt annettu Axiomin ja Umbralin rinnakkaiset maailmat. On aika estää armottoman demonikuninkaan henkiin herättäminen. Lords of the Fallen on siis saatavilla PC:lle, Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle). Vaativaan matkaan valmistaa All You Need to Know -video.

Videolla selvitetään, miten uusi peli eroaa vuoden 2014 samaa nimeä kantavasta pelistä. Sitten kerrotaan tarinasta ja siitä kuinka rinnakkaismaailmat vaikuttavat ja muovaavat pelattavuutta.

Aiheena on myös hahmonkehitys ja se, miten tämä liittyy edistymiseen ja kuinka oman hahmonsa voi rakentaa omaan pelityyliin sopivaksi. Lopuksi on hyvä hetki kertoa moninpelitarjonnasta ja siitä, miten Lords of the Fallen tukee niin kaverin kanssa kuin pelaajat toisiaan vastaan asettavaa toimintaa.

Katso All You Need to Know -video alta, ja sen jälkeen on aika perehtyä Lords of the Falleniin PC:llä, PS5:llä ja Xbox Series X:llä (ja S:llä) tänään.

HQ
Lords of the Fallen

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä