Suomi
Gamereactor
uutiset
The Lord of the Rings Online

LotRO laajenee jälleen

Mahtipäivitys lähitulevaisuudessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmarin seuraava päivitys osuu juuri sopivasti pelin toisen syntymäpäivän tienoille. Tuleva päivityspaketti, Volume II: Book 7 - Leaves of Lórien, sisältää hurjat määrät uutta sisältöä.

Se varsinainen Volume II: Book 7 on yhdeksän tehtävän ja neljän instanssin setti, joka jatkaa eeppistä tarinankaarta. Pelaajat pääsevät vihdoin astumaan Lothlórieniin, haltioiden tarkoin varjelemaan metsään. Mellastettavaa löytyy 50 uuden tehtävän edestä, sekä 12 hengen raidaamista kaipaava Waterworks of Moria -luolasto.

Tämän lisäksi alhaisen tason hahmoja lellitään helpottamalla urhojen etenemistä. Hahmot tarvitsevat nyt vähemmän kokemusta päästäkseen seuraavalle tasolle, haltioiden ja kääpiöiden aloitusalueet on suunniteltu uusiksi ja Kontuakin on päivitetty. Tehtävien kohdealueet löytyvät nyt kompassin avulla, ja jos sattuisi heittämään henkensä kesken tärkeän tehtävän, voi palata takaisin kuvioihin pikaparanemisella. Tätä jälkimmäistä ominaisuutta tosin voi käyttää vain ehkä kerran tunnissa.

Nämä ovat vasta ne isommat parannukset. Pieniä muutoksia ja korjauksia on myös runsaasti.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä