LIVE
HQ
logo hd live | Flock
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Lotus esittelee huippunopean 450 kW:n latausratkaisun

   Se pystyy lataamaan neljä sähköautoa kerralla ja pikalataamaan joitain autoja ennätysajassa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Lotus on nykyään pohjimmiltaan sähköautojen valmistaja, ja auton luojalla on vyönsä alla koko luettelo mielenkiintoisista ja jännittävistä sähköautoista. Näiden autojen sovittamiseksi Lotus on nyt nostanut verhon uudelle latausratkaisulle, jota kuvataan erittäin nopeaksi ja joka pystyy lataamaan neljä sähköautoa kerralla.

   Sitä kutsutaan Lotus Flash Charge:ksi, ja se pystyy potkaisemaan ulos tarpeeksi sähköä 450 kW:n tuottamiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit pikaladata Lotus Eletre R:n, lisätä 142 km:n toimintasäteen vain viidessä minuutissa, ja se voi jopa suorittaa 10–80 %:n pikalatauksen vain 20 minuutissa.

   Se toimii nestejäähdytteisellä virtakaapilla, joka lisää tehokkuutta ja minimoi latausajan, sekä nestejäähdytteisellä latausyksiköllä, joka pystyy pitämään enintään 600 ampeerin virran.

   Lotus on sanonut, että se käyttää tätä tekniikkaa pikalatausasemillaan ympäri maailmaa ja ottaa sen käyttöön edelleen useimmissa Euroopan maissa Q2 2024. Ei ole mainintaa siitä, voitko ostaa Flash Charge-aseman kotiisi, mutta kun otetaan huomioon sen teho, se on luultavasti parasta sähkölaskua ajatellen.

   Tämä on mainos:
   Lotus esittelee huippunopean 450 kW:n latausratkaisun
   Lotus


   Ladataan seuraavaa sisältöä