Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lotus esittelee sähköisen hyper-GT:nsä, Emeyan

Auton odotetaan tulevan tuotantoon ensi vuonna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lotus on tehnyt valtavan numeron tulevan seuraavan suuren autonsa julkistamisesta ja paljastamisesta, ja nyt kun paljastus on tapahtunut, voimme nähdä miksi. Tätä Emeyana tunnettua autoa pidetään autoyhtiön ensimmäisenä sähköisenä hyper-GT: nä, ja mitä tämä tarkoittaa, se tarkoittaa, että se on täyssähköauto, joka voi ajaa 0-62 mph alle 2.8 sekunnissa.

Emeya lupaa myös huippunopeuden 155 mph, akun, joka voidaan ladata nopeasti viidessä minuutissa vielä 93 mailin kantaman saavuttamiseksi, kaikki autoon rakennettujen 1,000 anturin lisäksi, joiden sanotaan pystyvän säätämään ajoneuvoa mahdollisimman sujuvan ajon varmistamiseksi. Auto on myös rakennettu kestävistä materiaaleista hiilijalanjäljen pienentämiseksi, ja siinä on äänijärjestelmä, jota Lotus kuvailee "vertaansa vailla" tämän Dolby Atmos 3D -surround-äänen kanssa.

Emeyan hinnasta ei ole tietoa, koska se ilmoitetaan myöhemmin, mutta meille kerrotaan, että tuotannon odotetaan alkavan vuonna 2024 ja että Emeya on seuraava askel Lotus matkalla maailmanlaajuiseksi suorituskykybrändiksi vuoteen 2028 mennessä.

Lotus esittelee sähköisen hyper-GT:nsä, Emeyan
Lotus
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä