Suomi
Gamereactor
uutiset
FIFA 14

Luo vuoden kovin tiimi FIFA Ultimate Teamissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FIFA Ultimate Team (tai FUT kavereiden kesken) on suosituin pelimoodi EA Sportsin jalkapallosarjassa, eikä FIFA 14 ole ollut poikkeus. Myös Gamereactorissa diggaillaan FUT-meininkiä ja sitä varten on avattu uusi Facebook-sivu, jonka toivomme keräävän pohjoismaisen FUT-yhteisön ympärilleen. Sivun avajaisiksi järjestetään muhkea kilpailu, jonka osallistumisohjeet ovat ohessa.

Kisa:

Etsimme kovinta mahdollista pohjoismaista tiimiä FIFA Ultimate Teamissä. Sinun täytyy luoda tiimi omalla FUT-profiilillasi, omilla pelaajillasi. Ne kolme lukijaa, joiden tiimeillä on parhaat sijoitukset ja kemia, voittavat. Kilpailu päättyy kesäkuun kahdeksas päivä ja voittajat julkistetaan pian tämän jälkeen.

Säännöt:

- Jokainen FUT-moodin sisältävä versio FIFA 14:stä on sallittu (PS3, PS4, X360, Xone, PC).
- Valmentajia tai subbaajia ei saa käyttää, vain alkuperäistä yhtätoista.
- Kaikkien yhdentoista pelaajan tulee olla pohjoismaisia, mutta näiden pitää edustaa ainakin kolmea eri kansallisuutta tanskalaisista, suomalaisista, islantilaisista, norjalaisista ja ruotsalaisista.
- Mitä tahansa muodostelmaa saa käyttää.
- Tasapelin tapauksessa voittajaksi valitaan se, jolla on laajin valikoima kansallisuuksia mahdollisesta viidestä. Jos molemmilla on näitäkin yhtä paljon, voittaa ensimmäisenä joukkueensa listannut pelaaja.
- Kilpailu on avoin Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Ohjeet osallistumiseen:

Ota kuva joukkueestasi ja postaa se FUT GR Facebook -sivulle. Voit myös käyttää print screen -ominaisuutta sekä PS4:n, Xbox Onen ja PC:n jako-ominaisuuksia.

Palkinnot:

1. palkinto - 11 pelaajaa vuoden parhaimmasta joukkueesta (Ronaldo, Messi yms. - ei treidejä) + viisi Premium Gold -pakettia
2. palkinto - Viisi Premium Gold -pakettia
3. palkinto - Viisi Premium Gold -pakettia

Menestystä kisaan!

FIFA 14

Aiheeseen liittyviä tekstejä

FIFA 14Score

FIFA 14

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Uusi sukupolvi ja uudet kujeet. Eerik Rahja luo Playstation 4:llä toisen silmäyksen EA:n tuoreimpaan jalkapallopeliin.

FIFA 14Score

FIFA 14

ARVIO. Kirjoittaja Oskar Nyström

EA julkaisee taas uuden Fifan, mutta peli on paljolti ennallaan. Kärsiikö nykyinen konsolisukupolvi siitä, että sama peli suuntaa myös PS4:lle ja Xbox Onelle?Ladataan seuraavaa sisältöä