Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maailman pisin sarjakuva paljastaa tähtiä vilisevän 85. painoksen kannen

Adele, Lewis Hamilton, Marcus Rashford, kuningas Charles, prinssi William, Ant &Dec, Harry Styles ja monet muut tekevät leikkauksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Marvel ja DC saavat nykyään yleensä eniten huomiota sarjakuvassa, maailman pisin sarjakuva on itse asiassa Beano, typerä lasten sarjakuvasarja, joka perustuu Isoon-Britanniaan. Miksi mainitsemme tämän? Koska Beano juhlii pian 85 -vuotispäiväänsä ja monumentaalisen tapahtuman kunniaksi, sarjakuva on paljastanut erikoispainoksen kannen.

Kannessa on valtava kokoelma suurelta osin brittiläisiä julkkiksia, urheilijoita ja persoonallisuuksia, mukaan lukien kuningas Charles ja kuningatarpuoliso Camilla, prinssi Phillip ja prinsessa Kate, Manchester United: n Marcus Rashford, Mercedeksen Lewis Hamilton, Adele, Harry Styles, Stormzy, Lewis Capaldi, KSI, Jill Scott, Ant &Dec, Claudia Winkleman ja ilmeisesti Kate Bush, Tom Holland ja paljon muuta.

Tämä on tietysti kokoelman Beano-merkkejä, kuten Dennis the Menace, Minnie the Minx, Gnasher, Roger the Dodger ja niin edelleen.

Sanomattakin on selvää, että se on melko upea tapa juhlistaa sarjakuvan 85 vuotta.

Tämä on mainos:
Maailman pisin sarjakuva paljastaa tähtiä vilisevän 85. painoksen kannen
Beano


Ladataan seuraavaa sisältöä