Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maailman suurin risteilyalus painaa ankkurin neitsytmatkalle

Icon of the Seas on lähtenyt Miamista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Risteilyalukset ovat aivan hämmentävä konsepti pään ympärille. Jotta vene olisi lähes 1,200 jalkaa pitkä, siinä on 20 kantta, mahtuu yli 7,500 matkustajaa, samalla kun se tarjoaa 40 ravintolaa, baaria ja oleskelutilaa sekä vesiliukumäkiä, huvipuiston ja seitsemän uima-allasta muiden mukavuuksien joukossa, ja silti onnistuu pysymään pinnalla, kun valtavat meren aallot lyövät, ne ovat todella merkittävä insinööritaidon saavutus. #10
Nämä tilastot eivät koske mitä tahansa risteilyalusta, sillä ne koskevat maailman suurinta risteilyalusta, Icon of the Seas, joka on juuri lähtenyt neitsytmatkalleen, lähtenyt Miamista kohti Karibiaa saarihyppelymatkalla. Veneen omistaa Royal Caribbean Group ja sen rakentamisen sanottiin maksavan 2 miljardia dollaria, kaikki telakalla Suomessa.

Neitsytmatkaseremoniassa useat ympäristöryhmät ovat kuitenkin ilmaisseet huolensa veneestä ja siitä, että se potkaisee ulos tonnia kasvihuonekaasuja, jotka vaikuttavat meren elämään ja edistävät ilmaston lämpenemistä. Royal Caribbean Group on tullut ulos vastauksena ja todennut, että Icon on 24% tehokkaampi kuin nykyiset ohjeet odottavat sen olevan energiamielessä.

Icon lippujen sanotaan vaihtelevan 1,700 dollarista yli 5,000 dollariin per henkilö, riippuen matkan pituudesta ja siitä, milloin aiot nousta veneeseen.

Maailman suurin risteilyalus painaa ankkurin neitsytmatkalle
Tämä on mainos:

Kiitos, BBC News.Ladataan seuraavaa sisältöä