Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maailman suurin yhden toimipaikan aurinkopuisto on nyt toiminnassa

Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa sijaitseva maatila ulottuu 22 mailia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun lähestymme yhä lähemmäs COP28-ympäristökokousta, Yhdistyneet arabiemiirikunnat (joka isännöi huippukokousta) on nyt aktivoinut maailman suurimman yhden paikan aurinkopuiston. Al-Dhafra pystyy tuottamaan 2 gigawattia sähköä, maatilan sanotaan pystyvän tuottamaan sähköä lähes 200 000 kotitaloudelle ja poistamaan 2,4 miljoonaa tonnia hiiltä vuosittain, kun taas maatila kattaa massiiviset 22 mailia ja siinä on neljä miljoonaa aurinkopaneelia.

Tämä maatila tarkoittaa, että Yhdistyneiden arabiemiirikuntien aurinkoenergian gigawattiteho on noussut 3.2 GW: iin. Maa aikoo myös jatkaa näiden ponnistelujen laajentamista ja saavuttaa lopulta 14 GW: n tavoitteen vuoteen 2030 mennessä, ja suunnitelmissa on lisää aurinkopuistoja, mukaan lukien Abu Dhabin lähellä sijaitseva 1,4 GW: n käsivarsi.

COP28: ssa maailman johtajat suuntaavat Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin 30. marraskuuta ja 12. joulukuuta välisenä aikana, kaikki jatkamaan keskustelua ja pyrkimyksiä kohti parempia ympäristötoimia ympäri maailmaa.

Maailman suurin yhden toimipaikan aurinkopuisto on nyt toiminnassa
Tämä on mainos:

Kiitos, Electrek.Ladataan seuraavaa sisältöä