Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maailman tehokkain kamerakenno tallentaa materiaalia Las Vegas Sphereä varten

Se on anturin ainoa tehtävä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka et ehkä ole käynyt Las Vegasissa nähdäksesi Sphere henkilökohtaisesti, olet epäilemättä hyvin tietoinen sen olemassaolosta, koska sitä on käytetty lukemattomilla tavoilla videopelien ja muiden tuotteiden markkinoinnissa sen avaamisesta lähtien. Mutta miten se todella toimii? Mitä Sphere käyttää näyttämänsä 16K x 16K -materiaalin sieppaamiseen?

TechRadar on raportoinut, että Sphere saa virtansa pääasiassa siitä, mitä on kutsuttu maailman tehokkaimmaksi kaupallisesti saatavilla olevaksi kamerakennoksi. Tämä erittäin korkean resoluution kamera, joka tunnetaan nimellä Big Sky, pystyy tallentamaan materiaalia 316 miljoonan pikselin laadulla ja nopeudella 120 kuvaa sekunnissa.

Se tekee tämän käyttämällä mahtavaa 18K-anturia, jonka sanotaan olevan seitsemän kertaa suurempi ja 40 kertaa suurempi resoluutio kuin tavallisten kameroiden anturit, joten sanomattakin on selvää, että se on erittäin vaikuttava tekniikka. #10
Ei mainittu, kuinka paljon anturin kehittäminen ja tuottaminen maksoi, mutta itse Sphere sanottiin maksavan 2.3 miljardia dollaria rakentaa.

Maailman tehokkain kamerakenno tallentaa materiaalia Las Vegas Sphereä varten
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä