Suomi
Gamereactor
lifestyle

Maailman vanhin koira menettää maailmanennätyksen

Viime vuonna menehtyneen Bobin ei uskota eläneen yhtä kauan kuin hän eli.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bobi oli puhdasrotuinen Rafeiro do Alentejo, Leonel Costan ja hänen perheensä rakastettu lemmikki, ja viime aikoihin asti vanhimman koiran maailmanennätyksen haltija. Bobi eli yli 30-vuotiaaksi kuollessaan viime vuonna, mutta ilmeisesti hän ei ehkä ollut vanhin elossa oleva koira.

Guinness World Records alkoi tutkia Bobia hänen kuolemansa jälkeen yrittäen löytää kovia todisteita siitä, että hän oli elänyt yli 30 -vuotiaaksi. Vaikka Portugalin hallitus vahvisti Bobin syntymäajan, siihen ei ilmeisesti ollut kovia todisteita.

Mikrosirutiedot olivat olleet keskeisiä koiran väitteessä, mutta ennen vuotta 2008 syntyneiltä koirilta chippaus ei vaatinut todistusta iästä. Vaikka tämä tekisi Bobista edelleen melko vanhan pennun, se ei vahvista, että hän eli vanhemmaksi kuin edellinen ennätyksen haltija.

"Kun eläinlääketieteellinen lisälausunto, joka on toimitettu todisteena Bobin iästä, viittaa myös näihin mikrosirutietoihin, meille ei jää vakuuttavia todisteita, jotka voisivat lopullisesti todistaa Bobin syntymäajan", sanoi GWR: n tietueiden johtaja Mark McKinley.

Tämä on mainos:

"Ilman vakuuttavia todisteita käytettävissämme juuri nyt, emme yksinkertaisesti voi pitää Bobia ennätyksen haltijana ja väittää rehellisesti ylläpitävämme korkeita standardeja, jotka asetimme itsellemme."

Joten Bobin ennätys on peruutettu, kunnes uusia todisteita voi tulla esiin. Herra Costa, Bobin entinen omistaja, ei ole vielä kommentoinut.

Maailman vanhin koira menettää maailmanennätyksen
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä