LIVE
HQ
logo hd live | Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Madden NFL 21

   Madden NFL 21 sai historiallisen huonot käyttäjäarviot

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   HQ

   Electronic Artsilla on tunnetusti monia urheilupelisarjoja, jotka saavat joka vuosi uuden painoksen. Näistä se suosituin maailmanlaajuisesti (tai ainakin Pohjois-Amerikassa) on Madden NFL, joka monien käyttäejien mukaan on jo vuosia pysynyt paikoilleen jämähtäneenä. Kritiikin mukaan EA myy pelaajille saman pelin samoine bugeineen joka vuosi. Onneksi kuitenkin mikromaksumahdollisuudet ovat aina hyvään kuosiin päivitettyinä.

   Madden NFL 21 julkaistiin 25. elokuuta, ja ilmeisesti tilanne ei ole muuttunut ainakaan parempaan suuntaan. Mutta tällä kertaa pelaajat eivät olleet hiljaa. Madden NFL 21 on päättyvän sukupolven huonoimmat käyttäjäarviot saanut peli Metacrtiticissä. PS4-version lukema on 0,4 (1574 arviota), ja Xbox One -version sitten 0,6 (405 arviota). Pelaavan kansan tuntema inho on lähes universaalia. Toivottavasti EA ottaa palautteesta opikseen.

   On silti sanottava, että Steamissa käyttäjien kyyti ei ole yhtä kylmää. Toisaalta eivät PC-pelaajatkaan tunnu uusinta amerikkalaista jalkapallopeliä ylistävän.

   Madden NFL 21

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä