Suomi
Gamereactor
uutiset
Magicka 2

Magicka 2:n ilmainen päivitys tuo uusia elementtejä ja lisää loitsuja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Paradox Interactive on pukannut ulos ilmaisen päivityksen Magicka 2:n PC-versioon ja se julkaistaan pian myös PS4:llä. Sen myötä maailman peruspalasiin ilmestyy kaksi alkuperäisestä pelistä tuttua elementtiä, jotka ovat jää ja höyry. Mukana on myös täysin uusi elementti myrkky, jonka saa yhdistämällä veden ja kuoleman. Se luo pilven tappavaa kaasua. Näiden uusien elementtien lisäksi pelin visuaalista puolta on myös rukattu hieman.

Magicka 2 on saanut myös pari maksullista lisäosaa. Gates of Midgård sisältää kolme uutta haastekarttaa ja siitä joutuu maksamaan noin neljä euroa. Three Cardinals Robe Packin saa kolmella rahalla ja se sisältää kolme uutta vaatepartta. Nämä on suunniteltu täydentämään hyvin Midgårdin haastetehtäviä.

Voit nähdä ilmaisen päivityksen sisältöä esittelevän trailerin alta. Täältä pääset puolestaan lukemaan arviomme kyseisestä pelistä.

HQ
Magicka 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Magicka 2

Magicka 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Bengt Lemne

Magicka 2 rakentaa ensimmäisen osan vahvuuksien päälle ja heittää mukaan taistelujen luonnetta radikaalisti muuttavia esineitä.Ladataan seuraavaa sisältöä