LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   artikkelit
   Mario Kart 8 Deluxe

   Mario Kart 8 Deluxen 10 parasta rataa

   Mario Kart 8 Deluxe kattaa niin Mario Kart 8:n kuin lisäkenttiäkin. On aika kertoa, mitkä ovat niitä parhaita.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   Mario Kart 8 Deluxe

   10. Animal Crossing
   Animal Crossing -rata on syvä kumarrus fanien suuntaan, ja radassa on mukana kaikki, mitä Nintendon elämäsimulaatiolta on totuttu odottamaan. Ulkokuoren alla on lisäksi hyvin suunniteltu rata erilaisine vaihteluineen, joten keskittymisen on oltava tapissa kaiken aikaa. Vauhti on nopea kaiken aikaa, ja kaikenlaisten osumien välttäminen on keskeistä.

   Mario Kart 8 Deluxe

   9. Toad Harbor
   Nintendon oma versio San Franciscosta (ilmeisesti) on kaupunki, jossa on paljon mäkiä ja tiukkoja kurveja unohtamatta raitiovaunuja. Mahtavuus on vaihtoehtoisissa reiteissä, joita Nintendo asettaa pelaajan eteen kovassa vauhdissa. Niin ja se ilmeisin vaihtoehto ei aina ole se paras. Joskus parasta on pitää silmällä vastustajien hallussa olevia esineitä, ja valita oma reitti sen mukaan. Nopean tempon ohella tavaralaatikot on sijoiteltu niin, että usein lopussa voittohuuto muuttuu ennen maalia tuskan parahdukseksi.

   Tämä on mainos:
   Mario Kart 8 Deluxe

   8. Ninja Hideaway
   Uusista kentistä se paras on Ninja Hideaway. Ninjailevalla teemalla kuvitettu rata on varsin lyhyt, ja paikkana on japanilainen linnoitus vaihtoehtoisine reitteineen. Näin ollen muita kuskeja ei tule jatkuvasti vastaan, ja joskus on taktinen veto valita pidempi reitti välttääkseen punaisilla kilvillä, tulikukilla tai tähdellä hyökkäävät huligaanit. Kyseessä on parempi versio Yoshi's Valleysta.

   Mario Kart 8 Deluxe

   7. Excitebike Arena
   Nyt edessä on mielipiteet kahtia jakava rata. Toisaalta joukko ihmisiä inhoaa rataa siksi, että se muuttuu erilaiseksi jokaisella kerralla. Lisäksi muoto on tylsä, eikä vaihtelua juurikaan ole. Toisaalta taas on hyvä pitää valikoimassa ratoja, joiden toiminta ei ole aivan mielipuolista, ja näin taidolla on hieman enemmän merkitystä. Jokaisella kerralla eteen avautuva hieman erilainen rata takaa pienen säväyksen ennalta-arvaamattomuutta, ja näin pelaaminen tuntuu aina tuoreelta. Näin saadaan paras yhdistelmä Nintendon kahdesta parhaasta ajelupelistä.

   Tämä on mainos:
   Mario Kart 8 Deluxe

   6. Wario's Gold Mine
   Pidän hyvästä vuoristorata-ajelusta, ja juuri sitä Wario's Gold Mine on jyrkkine mäkineen, nopeine mutkineen ja suorineen, jotka erottelevat jyvät akanoista. Mukana on juuri oikea määrä esteitä ja painovoiman uhmaamista. Pelatessa uskaltaa tuskin silmiään räpytellä.

   Mario Kart 8 Deluxe

   5. Hyrule Circuit
   Nintendo olisi voinut vain lätkäistä mukaan kentän Zeldan teemalla tietäen, että pelaava kansa on tyytyväinen. Nintendo päätti kuitenkin panostaa enemmän, ja mukana on enemmän kuin vähän viittauksia Ocarina of Timeen ja Majora's Maskiin unohtamatta kolikoiden korvaamista rupioilla. Niin ja oikoreitit vaativat astetta enemmän riskinottoa kuin muut radat. Kyseessä on suoranainen rakkauskirje Nintendon faneille, ja omana itsenäänkin oikein hyvä rata.

   Mario Kart 8 Deluxe

   4. Sunshine Airport
   Super Mario Sunshine tunnetaan yhtenä huonoimmista Mario-peleistä, mutta samaan aikaan pelin ympäristöt olivat oikein hyviä. Sunshine Airport tuntuu lomaparatiisin lentokentältä, ja mukaan on pelimäisesti laitettu kaikki lentokentän piirteet. Ajaminen on nopeaa, ja se viimeinen suora on aivan erityisen jännittävä.

   Mario Kart 8 Deluxe

   3. DK Jungle
   Rata julkaistiin jo pelissä Mario Kart 7, mutta sitä hiottiin ja tasapainotettiin Mario Kart 8 -peliin. Ja näin rata erottuu joukosta. Teemana on Donkey Kong Countryn rokkaava maisema, ja mukana on juuri oikeassa suhteessa viidakkoa kera kätevien oikoreittien, joista yhtä voi käyttää ilman sienestä saatavaa lisävauhtia. Oikein mahtava rata ajella.

   Mario Kart 8 Deluxe

   2. Big Blue
   Nintendo on säännönmukaisesti kieltäytynyt tekemästä uutta F-Zeroa jostakin tuntemattomasta syystä. Mario Kart 8:ssa mukana on lisäkenttä Big Blue, ja näin on selvää, että kyllä Nintendo halutessaan voisi sen uuden F-Zeron tehdä. Rata yhdistää yhteen ja samaan ne parhaat puolet Mario Kartista ja F-Zerosta. Paras pelaaja voittaa nopeudella, ja matkan varrella on runsaasti keinoja suojautua kanssapelaajien iskuilta sinistä kilpikonnan kuorta lukuun ottamatta. Tähän vielä päälle klassinen F-Zeron musiikki, ja tarjolla on moderni klassikko (tai tarkemmin sanottuna kahdeksan vuotta vanha).

   Mario Kart 8 Deluxe

   1. Mount Wario
   Mount Wario ei ole ainoastaan se paras rata Mario Kart 8 Deluxessa, vaan myös kaikkien aikojen paras Mario Kart -rata, ja sillä siisti. Valinta on selvä. Mukana on kaikki, mikä tekee Mario Kartin radasta mahtavan: teema, toteutus, vaihtelevuus ja viihdyttävyys. Teemana on slalom-mäki, joka suunniteltu niin, ettei missään vaiheessa tarvitse ajaa samaa osuutta kahteen kertaan. Suunnittelu on hyvää, ja reunoilla on paljon Nintendon viittauksia jopa siinä määrin, että itse pelaaminen saattaa olla vaikeampaa maisemien katselun vuoksi. Tempo on nopea, ja vaihtelu tapissa. Reitin valinnalla on aidosti merkitystä, ja lopuksi on edessä jännittävä jakso, jossa tarkasti tähdätyllä vihreällä kilpikonnan kuorella pystyy osumaan johtoautoon pitkän matkan päästä. Radan voi pelata uudelleen ja uudelleen viihtyen joka kerralla vaivatta.

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä