Suomi
Gamereactor
lifestyle
The Super Mario Bros. Movie

Marion saappaat on luotu tosielämässä

Red Wing Shoes on muotoillut saappaat merkitsemään The Super Mario Bros. Movie.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Juuri ennen viikonloppua raportoimme The Super Mario Bros. Movie:n viimeisestä trailerista, trailerista, jossa Mario ja Donkey Kong lyöttäytyivät yhteen, sekä pidemmästä Mario Kart-osiosta. Mutta nyt lisätäkseni tähän, kengänvalmistaja, Red Wing Shoes on paljastanut, että se on tehnyt yhteistyötä Nintendon ja Illumination: n kanssa luodakseen todellisia versioita Marion saappaista.

"Pixel-for-stitch" -virkistyksissä käytettiin "vanhoja menetelmiä ja innovatiivisia materiaaleja" luodakseen aidosti hyvännäköisen saappaat. Koska nämä ovat "Super Mario Bros. Plumbing:n viralliset saappaat, ne on myös suunniteltu vahvistetulla varvaslaatikolla ja pyöristetyllä kantapäällä, jossa on kantapää, jossa on "huippuluokan sieniä sisältäviä materiaaleja, jotka juhlivat Marion allekirjoituskykyjä", kaikki suojaamaan käyttäjää työssä.

Tämän saappaan saalis on kuitenkin se, että se ei tule myyntiin missään, koska Red Wing Shoes on vahvistanut, että "saappaat eivät ole myynnissä". Sen sijaan meidän on vain naurattava ja toivottava, että olisimme voineet saada käsiimme pari näistä potkuista.

The Super Mario Bros. Movie
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä