Suomi
Gamereactor
lifestyle

Mark Zuckerberg istuu alas ja tuhoaa Apple Vision Pron

3 minuutissa Zuck onnistuu pyyhkimään lattian Applen uusilla yhdistetyn todellisuuden kuulokkeilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Apple Vision Pro on nyt ulkona ja tietysti se on levinnyt virukseen merkittävällä tavalla, koska se on Applen tuote ja koska se maksaa 3500 dollaria. Monet ihmiset ovat vaikuttuneita siitä, mitä se voi saavuttaa, mutta yksi henkilö, joka ei ole, on Mark Zuckerberg.

Metan omistaja uskoo, että Apple on luonut tuotteen, joka onnistuu tekemään muutamia asioita paremmin kuin hänen oma Meta Quest 3 ja on moninkertainen. Kolmen minuutin videossa Zuck purkaa Apple Vision Pron osoittaen, että hänellä on edelleen tuo koira hänessä, kun on kyse kilpailijoidensa jahtaamisesta.

Pohjimmiltaan Zuckerberg väittää, että hänen Meta Quest 3 voi tehdä melkein kaiken, mitä Vision Pro tarjoaa murto-osalla hinnasta. Ainoa todellinen asia, joka puuttuu, on silmien seuranta, mutta Zuckerberg uskoo, että et ehkä edes halua sitä yhdistetyn todellisuuden kuulokkeisiin. Hän on hieman hämmentynyt siitä, kuinka Apple voi veloittaa niin paljon tästä tuotteesta, kun otetaan huomioon, kuinka vähän se todella tekee verrattuna muihin, halvempiin kuulokkeisiin.

Tämä on mainos:

Luuletko, että Zuckilla on kelvollisia pisteitä?

Mark Zuckerberg istuu alas ja tuhoaa Apple Vision Pron


Ladataan seuraavaa sisältöä